€32,95 per m²

Amsterdam

De Amsterdam is één van de favoriete kwaliteiten in het midden segment. De natuurlijke uitstraling van Amsterdam komt voort uit de zorgvuldige combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels, die samen een frisse uitstraling realiseren.

Amsterdam kunstgras voelt niet alleen zacht aan onder je voeten, maar het is ook veelzijdig genoeg om aan elke behoefte te voldoen. Of het nu gaat om een levendig speelterrein voor kinderen, een elegant decoratief accent of gewoon een prachtig gazon om van te genieten, Amsterdam staat klaar om aan al je verwachtingen te voldoen.

Bezanden

12,5 kg per m²

Zachtheid

Zacht

Garantie

15 jaar

Waterdoorlaatbaar

60 L per minuut per m²

Hoogte

35 mm

UITSTRALING

INTENSIEF

Laten leggen? Geen probleem!

Liever zelf leggen? Bereken jouw prijs!

Vul de maten van jouw grasmat in en wij berekenen precies wat je nodig hebt.
Totale oppervlakte (m²)
Product Price

Onze klanten geven ons 5 sterren!

Benieuwd wat ze over ons zeggen? Lees dan onze reviews.

Advies nodig of een bezichtiging plannen?

Vraag het Niels!

Meetinstructies

Om de juiste hoeveelheden te kunnen bestellen, is het belangrijk om uw tuin op de juiste manier op te meten. Hoe je dat doet? Teken jouw tuin uit en maak hierbij gebruik van één rechthoekige of vierkante vorm. Meet daarbij de langste lengtemaat en de breedste breedtemaat op. 

Ons kunstgras zit op rollen van 4 meter breed. Is de kortste zijde van jouw tuin dus 4 meter of minder, dan zal jouw kunstgras uit één stuk gemaakt kunnen worden en is er dus geen sprake van naden. Bijvoorbeeld bij een tuin van 4 bij 10 meter. Is dat niet het geval? Bijvoorbeeld bij een tuin van 6 bij 10 meter? Dan zal je twee stukken ontvangen. 

Vul gewoon jouw oppervlakte in onze calculator en de benodigde producten worden automatisch berekend!