€42,00 per m²

Bali

De Bali is het nieuwste topproduct van Mastergrass. Er is geen vollere mat te vinden dan deze. Deze mat is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is. Van welke kant je deze mat ook bekijkt, hij blijft prachtig. De mat is door zijn zachtheid erg geschikt voor kinderen om op te spelen en door de dikte ook geschikt voor elk ander doeleinde!

Bezanden

15 kg per m²

Zachtheid

Erg zacht

Garantie

15 jaar

Waterdoorlaatbaar

60 L per minuut per m²

Hoogte

50 mm

UITSTRALING

INTENSIEF

Laten leggen? Geen probleem!

Liever zelf leggen? Bereken jouw prijs!

Vul de maten van jouw grasmat in en wij berekenen precies wat je nodig hebt.
Totale oppervlakte (m²)
Product Price

Onze klanten geven ons 5 sterren!

Benieuwd wat ze over ons zeggen? Lees dan onze reviews.

Advies nodig of een bezichtiging plannen?

Vraag het Daan!

Meetinstructies

Om de juiste hoeveelheden te kunnen bestellen, is het belangrijk om uw tuin op de juiste manier op te meten. Hoe je dat doet? Teken jouw tuin uit en maak hierbij gebruik van één rechthoekige of vierkante vorm. Meet daarbij de langste lengtemaat en de breedste breedtemaat op. 

Ons kunstgras zit op rollen van 4 meter breed. Is de kortste zijde van jouw tuin dus 4 meter of minder, dan zal jouw kunstgras uit één stuk gemaakt kunnen worden en is er dus geen sprake van naden. Bijvoorbeeld bij een tuin van 4 bij 10 meter. Is dat niet het geval? Bijvoorbeeld bij een tuin van 6 bij 10 meter? Dan zal je twee stukken ontvangen. 

Vul gewoon jouw oppervlakte in onze calculator en de benodigde producten worden automatisch berekend!