€42,00 per m²

Bali

Maak kennis met een van onze bestverkochte kwaliteiten Bali, een weelderige kunstgrasmat met een indrukwekkende hoogte van 50 mm en een verbluffend natuurlijke uitstraling. Deze krulmat in een donkere kleur tilt de uitstraling van je tuin naar een hoger niveau met een gevoel van luxe. De 50 mm hoge krulvezels van Bali geven de mat een van diepte en echte uitstraling, waardoor een weelderig gazon ontstaat dat direct in het oog springt en een zeer natuurlijke look heeft.

Bezanden

15 kg per m²

Zachtheid

Erg zacht

Garantie

15 jaar

Waterdoorlaatbaar

60 L per minuut per m²

Hoogte

50 mm

UITSTRALING

INTENSIEF

Laten leggen? Geen probleem!

Liever zelf leggen? Bereken jouw prijs!

Vul de maten van jouw grasmat in en wij berekenen precies wat je nodig hebt.
Totale oppervlakte (m²)
Product Price

Onze klanten geven ons 5 sterren!

Benieuwd wat ze over ons zeggen? Lees dan onze reviews.

Advies nodig of een bezichtiging plannen?

Vraag het Daan!

Meetinstructies

Om de juiste hoeveelheden te kunnen bestellen, is het belangrijk om uw tuin op de juiste manier op te meten. Hoe je dat doet? Teken jouw tuin uit en maak hierbij gebruik van één rechthoekige of vierkante vorm. Meet daarbij de langste lengtemaat en de breedste breedtemaat op. 

Ons kunstgras zit op rollen van 4 meter breed. Is de kortste zijde van jouw tuin dus 4 meter of minder, dan zal jouw kunstgras uit één stuk gemaakt kunnen worden en is er dus geen sprake van naden. Bijvoorbeeld bij een tuin van 4 bij 10 meter. Is dat niet het geval? Bijvoorbeeld bij een tuin van 6 bij 10 meter? Dan zal je twee stukken ontvangen. 

Vul gewoon jouw oppervlakte in onze calculator en de benodigde producten worden automatisch berekend!