€27,00 per m²

Barca

Of het nu gaat om intensieve sportieve activiteiten of het verfraaien van je buitenruimte, Barca is zeer geschikt. Waarom kiezen tussen sport en landscaping als je beide kunt hebben? Met Barca haal je het beste van beiden in huis – een duurzame, sterke mat die net zo goed presteert als dat hij eruitziet. Maak van je buitenruimte een levendig speelterrein zonder in te leveren op uitstraling- de Barca: waar kracht en plezier hand in hand gaan!

Shape

w-shape

Bezanden

12,5 kg per m²

Zachtheid

Zacht

Garantie

15 jaar

Waterdoorlaatbaar

70 L per minuut per m²

Hoogte

20 mm

UITSTRALING

INTENSIEF

Laten leggen? Geen probleem!

Liever zelf leggen? Bereken jouw prijs!

Vul de maten van jouw grasmat in en wij berekenen precies wat je nodig hebt.
Totale oppervlakte (m²)
Product Price

Onze klanten geven ons 5 sterren!

Benieuwd wat ze over ons zeggen? Lees dan onze reviews.

Advies nodig of een bezichtiging plannen?

Vraag het Niels!

Meetinstructies

Om de juiste hoeveelheden te kunnen bestellen, is het belangrijk om uw tuin op de juiste manier op te meten. Hoe je dat doet? Teken jouw tuin uit en maak hierbij gebruik van één rechthoekige of vierkante vorm. Meet daarbij de langste lengtemaat en de breedste breedtemaat op. 

Ons kunstgras zit op rollen van 4 meter breed. Is de kortste zijde van jouw tuin dus 4 meter of minder, dan zal jouw kunstgras uit één stuk gemaakt kunnen worden en is er dus geen sprake van naden. Bijvoorbeeld bij een tuin van 4 bij 10 meter. Is dat niet het geval? Bijvoorbeeld bij een tuin van 6 bij 10 meter? Dan zal je twee stukken ontvangen. 

Vul gewoon jouw oppervlakte in onze calculator en de benodigde producten worden automatisch berekend!