Bestel binnen

00
uur
00
min
00
sec,

binnen 5 werkdagen in huis! 

Doe-het-zelf pakket kunstgras

 395,00

Dit doe-het-zelf pakket maakt het jouw mogelijk om zelf jouw kunstgras gazon te onderhouden! Wat er allemaal in zit?

Fles biomos (1L)
Deze fles biomos zorgt ervoor dat je toekomstig mos op jouw kunstgras gazon tegengaat.

Fles steengoed (1L)
Deze fles steengoed zorgt ervoor dat atmosferische vervuilingen worden verwijderd, zoals loop- en straatvuil.

Speciale kunstgras bezem 
Om ervoor te zorgen dat de vezels van jouw kunstgras gazon mooi overeind blijven staan, is deze bezem ideaal.

Borstelmachine inclusief opvangbak
Met deze elektrische en duurzame borstel- én reinigingsmachine kan je jouw kunstgras gazon niet alleen borstelen, maar ook schoonhouden. De machine haalt ook bladeren en ander vuil uit jouw gazon, wat allemaal terechtkomt in de opvangbak.

 

Liever Mastergrass onderhoud laten uitvoeren? Geen enkel probleem.

Onze klanten geven ons 5 sterren!

Benieuwd wat ze over ons zeggen? Lees dan onze reviews.

Roger Romijnders
Roger Romijnders
Prachtig werk van het team van mastergrass. Communicatie en uitvoering toppie. Wij zijn super blij met ons kunstgras Dubai xl. Ik kan iedereen aanbevelen om met deze firma kunstgras te laten leggen. Super vriendelijk en ze doen wat ze beloven. grtj Roger en Debby Romijnders
Stefaan Loos
Stefaan Loos
De aannemers was van zijn woord (op tijd) net en professioneel werk geleverd en nog vriendelijk ook ;-) zeer mooi resultaat!
Marianne Smulders
Marianne Smulders
Na aanvragen van offerte is binnen 2 weken alles gerealiseerd door U. Het gras is prima aangelegd door vakkundig personeel. Wij zijn dan ook helemaal blij met ons nieuwe gras. Zelfs ons logeerhondje was er heel blij mee. Kijk ze eens genieten!👍😊
Rinaldo Hernaus
Rinaldo Hernaus
Allereerst fijn contact met de verkoper Daan, alles was helder en duidelijk, Ricardo een echte vakman weet waar hij mee bezig is. We zijn erg blij met ons gazonnetje , mooi werk geleverd !!
Nick Kruijssen
Nick Kruijssen
Vandaag is Mastergrass bij ons geweest om bijna 100m2 kunstgras te leggen, met een team van 4 personen is het oude grasveld verwijderd en omgetoverd tot een zeer mooi en strak kunstgrasveld. Nadat ze klaar waren hebben ze alles super netjes opgeruimd en achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden met het geweldige eindresultaat!!
Robert Loontjens
Robert Loontjens
Topservice en kwaliteit. Supertevreden en het allerbelangrijkste ze komen hun afspraken na. 👍
Petra Dijkxhoorn
Petra Dijkxhoorn
Zo blij met ons grasveld. Snel geregeld en prima werk geleverd door Rori van Mastergras
M Munwar
M Munwar
😍😍😍😍😍
Joost Angenent
Joost Angenent
ik ben normaal gesproken niet van aanprijzen, maar deze keer maak ik een uitzondering. We hebben in onze achtertuin uiteindelijk toch kunstgras laten aanleggen. Dit vanwege 3 x mislukte pogingen om echt gras te laten groeien!!! Vorige week kwam de verkopende adviseur langs om onze wensen door te spreken. En nu vandaag 2 maart komen ze al het complete pakket aanleggen. Supersnelle Service dus! Ik moet zeggen dat ik supertevreden ben ben het eindresultaat. Dit was vooral te danken aan de jongens die erbij waren. Top werkers en het belangrijkste ik kon tijdens het werk gewoon met hen overleggen zodat ook de details overeenkwamen met onze wensen. Ik zou vooral niet meer verder zoeken, want zo'n superbedrijf vind je niet zo snel. Ik zag dat ook meerdere mensen 5 sterren gaven, maar ik sluit me hier volledig bij aan! Dank voor jullie zorgen, maar vooral het ont-zorgen. Succes verder met jullie bedrijf! Oh ja de prijs die was marktconform, dus ondanks de inflatie, super.
Julia Fiorito
Julia Fiorito
I was very impressed with the service I received from Mastergrass. They were very responsive to all questions I had about adding artificial grass to my garden, sent grass samples free of charge overnight, and even managed to schedule the service the same week. They were fast and professional when installing the grass and it was done in less than 4 hours. They even made the difficult access to my garden work without a problem. The garden has never looked better and I can't wait to enjoy it in the Spring and Summer. Highly recommend using this company. The product and service were both fantastic.

Bezichtiging plannen of heb je persoonlijk advies nodig?

Vraag het Niels!