snelle levering
15 jaar garantie

Bestel binnen

00
uur
00
min
00
sec,

binnen 5 werkdagen in huis! 

De Dubai is een prachtige luxe kwaliteit. Met een hoogte van 40 mm is dit de iets strakkere variant van onze Dubai XL. Hij heeft een prachtige kleur groen en is erg vol met veel steken. Haal luxe naar je tuin met de Dubai, daar krijg je geen spijt van!

Product eigenschappen
Bezanden

15 kg per m²

Zachtheid

Erg zacht

Garantie

15 jaar

Waterdoorlaatbaar

70 L per minuut per m²

Hoogte

40 mm

Dubai kunstgras

 36,00 per m²

UITSTRALING

INTENSIEF

Prijs berekenen

Vul de maten van jouw grasmat in en wij berekenen precies wat je nodig hebt.
Totale oppervlakte (m²)
Product Price

Omschrijving

De Dubai is een prachtige luxe kwaliteit. Met een hoogte van 40 mm is dit de iets strakkere variant van onze Dubai XL. Hij heeft een prachtige kleur groen en is erg vol met veel steken. Haal luxe naar je tuin met de Dubai, daar krijg je geen spijt van!

Product eigenschappen
Bezanden

15 kg per m²

Zachtheid

Erg zacht

Garantie

15 jaar

Waterdoorlaatbaar

70 L per minuut per m²

Hoogte

40 mm

Laten leggen? Maak gebruik van onze aanlegservice!

Naast het verkopen van hoogwaardig kunstgras, bieden we ook een complete aanlegservice aan. Onze experts zorgen voor een perfecte installatie, zodat je binnen 14 dagen kunt genieten van je nieuwe tuin, balkon, terras of sportveld. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over onze aanlegservice of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Onze klanten geven ons 5 sterren!

Benieuwd wat ze over ons zeggen? Lees dan onze reviews.

Roger Romijnders
Roger Romijnders
Prachtig werk van het team van mastergrass. Communicatie en uitvoering toppie. Wij zijn super blij met ons kunstgras Dubai xl. Ik kan iedereen aanbevelen om met deze firma kunstgras te laten leggen. Super vriendelijk en ze doen wat ze beloven. grtj Roger en Debby Romijnders
Stefaan Loos
Stefaan Loos
De aannemers was van zijn woord (op tijd) net en professioneel werk geleverd en nog vriendelijk ook ;-) zeer mooi resultaat!
Marianne Smulders
Marianne Smulders
Na aanvragen van offerte is binnen 2 weken alles gerealiseerd door U. Het gras is prima aangelegd door vakkundig personeel. Wij zijn dan ook helemaal blij met ons nieuwe gras. Zelfs ons logeerhondje was er heel blij mee. Kijk ze eens genieten!👍😊
Rinaldo Hernaus
Rinaldo Hernaus
Allereerst fijn contact met de verkoper Daan, alles was helder en duidelijk, Ricardo een echte vakman weet waar hij mee bezig is. We zijn erg blij met ons gazonnetje , mooi werk geleverd !!
Nick Kruijssen
Nick Kruijssen
Vandaag is Mastergrass bij ons geweest om bijna 100m2 kunstgras te leggen, met een team van 4 personen is het oude grasveld verwijderd en omgetoverd tot een zeer mooi en strak kunstgrasveld. Nadat ze klaar waren hebben ze alles super netjes opgeruimd en achtergelaten. Wij zijn zeer tevreden met het geweldige eindresultaat!!
Robert Loontjens
Robert Loontjens
Topservice en kwaliteit. Supertevreden en het allerbelangrijkste ze komen hun afspraken na. 👍
Petra Dijkxhoorn
Petra Dijkxhoorn
Zo blij met ons grasveld. Snel geregeld en prima werk geleverd door Rori van Mastergras
M Munwar
M Munwar
😍😍😍😍😍
Joost Angenent
Joost Angenent
ik ben normaal gesproken niet van aanprijzen, maar deze keer maak ik een uitzondering. We hebben in onze achtertuin uiteindelijk toch kunstgras laten aanleggen. Dit vanwege 3 x mislukte pogingen om echt gras te laten groeien!!! Vorige week kwam de verkopende adviseur langs om onze wensen door te spreken. En nu vandaag 2 maart komen ze al het complete pakket aanleggen. Supersnelle Service dus! Ik moet zeggen dat ik supertevreden ben ben het eindresultaat. Dit was vooral te danken aan de jongens die erbij waren. Top werkers en het belangrijkste ik kon tijdens het werk gewoon met hen overleggen zodat ook de details overeenkwamen met onze wensen. Ik zou vooral niet meer verder zoeken, want zo'n superbedrijf vind je niet zo snel. Ik zag dat ook meerdere mensen 5 sterren gaven, maar ik sluit me hier volledig bij aan! Dank voor jullie zorgen, maar vooral het ont-zorgen. Succes verder met jullie bedrijf! Oh ja de prijs die was marktconform, dus ondanks de inflatie, super.
Julia Fiorito
Julia Fiorito
I was very impressed with the service I received from Mastergrass. They were very responsive to all questions I had about adding artificial grass to my garden, sent grass samples free of charge overnight, and even managed to schedule the service the same week. They were fast and professional when installing the grass and it was done in less than 4 hours. They even made the difficult access to my garden work without a problem. The garden has never looked better and I can't wait to enjoy it in the Spring and Summer. Highly recommend using this company. The product and service were both fantastic.

Bezichtiging plannen of heb je persoonlijk advies nodig?

Vraag het Niels!

Meetinstructies

Om de juiste hoeveelheden te kunnen bestellen, is het belangrijk om uw tuin op de juiste manier op te meten. Hoe je dat doet? Teken jouw tuin uit en maak hierbij gebruik van één rechthoekige of vierkante vorm. Meet daarbij de langste lengtemaat en de breedste breedtemaat op. 

Ons kunstgras zit op rollen van 4 meter breed. Is de kortste zijde van jouw tuin dus 4 meter of minder, dan zal jouw kunstgras uit één stuk gemaakt kunnen worden en is er dus geen sprake van naden. Bijvoorbeeld bij een tuin van 4 bij 10 meter. Is dat niet het geval? Bijvoorbeeld bij een tuin van 6 bij 10 meter? Dan zal je twee stukken ontvangen. 

Vul gewoon jouw oppervlakte in onze calculator en de benodigde producten worden automatisch berekend!