€49,95 per m²

Ibiza XXL

Stap in de wereld van weelderige luxe met Ibiza XXL, het pronkstuk van ons assortiment kunstgras. Hier spreidt zich een zee van groen uit, waar de prachtige weelde van Ibiza samensmelt met het comfort van XXL. Met zijn indrukwekkende lengte en ongeëvenaarde schoonheid brengt Ibiza XXL de zonnige vibes van het eiland naar jouw eigen buitenparadijs. Laat je betoveren door een van de hoogste kwaliteiten op de markt met deze prachtig volle mat.

Bezanden

15 kg per m²

Zachtheid

Zacht

Garantie

15 jaar

Waterdoorlaatbaar

70 L per minuut per m²

Hoogte

65 mm

UITSTRALING

INTENSIEF

Laten leggen? Geen probleem!

Liever zelf leggen? Bereken jouw prijs!

Vul de maten van jouw grasmat in en wij berekenen precies wat je nodig hebt.
Totale oppervlakte (m²)
Product Price

Onze klanten geven ons 5 sterren!

Benieuwd wat ze over ons zeggen? Lees dan onze reviews.

Bezichtiging plannen of heb je persoonlijk advies nodig?

Vraag het Niels!

Meetinstructies

Om de juiste hoeveelheden te kunnen bestellen, is het belangrijk om uw tuin op de juiste manier op te meten. Hoe je dat doet? Teken jouw tuin uit en maak hierbij gebruik van één rechthoekige of vierkante vorm. Meet daarbij de langste lengtemaat en de breedste breedtemaat op. 

Ons kunstgras zit op rollen van 4 meter breed. Is de kortste zijde van jouw tuin dus 4 meter of minder, dan zal jouw kunstgras uit één stuk gemaakt kunnen worden en is er dus geen sprake van naden. Bijvoorbeeld bij een tuin van 4 bij 10 meter. Is dat niet het geval? Bijvoorbeeld bij een tuin van 6 bij 10 meter? Dan zal je twee stukken ontvangen. 

Vul gewoon jouw oppervlakte in onze calculator en de benodigde producten worden automatisch berekend!