Tegenwoordig zie je het op veel plekken: kunstgras op het balkon of op het terras. Het is een goede zet om kunstgras op het balkon te leggen, want dit heeft veel voordelen. Toch moet je wel opletten welk kunstgrassoort je op het balkon legt, want niet elk soort is hiervoor geschikt. Wil je weten welk

Kunstgras geschikt voor balkon?

Tegenwoordig zie je het op veel plekken: kunstgras op het balkon of op het terras. Het is een goede zet om kunstgras op het balkon te leggen, want dit heeft veel voordelen. Toch moet je wel opletten welk kunstgrassoort je op het balkon legt, want niet elk soort is hiervoor geschikt. Wil je weten welk kunstgrassoort van Mastergrass perfect is voor op jouw balkon of terras? Lees dan verder.

Woon je midden in de stad en heb je geen tuin en wil je toch wat groen om je heen op je balkon? Of heb je een kaal terras dat wel wat kleur kan gebruiken? Dan is een idee om kunstgras te leggen op het balkon of op het dakterras. Het ziet er een stuk fleuriger uit dan betonnen tegels bijvoorbeeld. Daarnaast is het ideaal, omdat je nauwelijks hoeft om te kijken naar onderhoud en het kunstgras gaat jarenlang mee. Het is wel handig om het juiste kunstgras te kiezen dat geschikt is om op je balkon of terras te leggen. Wij zetten onze favorieten voor deze toepassing voor je op een rijtje.

Bij Mastergrass hebben we verschillende kunstgrassoorten. Als je kunstgras legt op je balkon, dan moet de ondergrond egaal zijn en moet water goed weg kunnen lopen. Dat is goed om in je achterhoofd te houden bij het leggen van kunstgras op het balkon of op het terras. Maar welke kunstgrassoorten van Mastergrass zijn hiervoor geschikt? De kunstgrassoorten Amsterdam, Havana en Java zijn geschikte kunstgrassoorten om te leggen op je balkon of terras. Wij leggen ze voor je onder de loep.

amsterdam

Dit kunstgrassoort oogt erg natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels. De uitstraling is erg mooi en Amsterdam is geschikt voor intensief gebruik.

havana

Havana is een sterke robuuste mat. Het kan tegen een stootje en daarom is het zeer geschikt om te leggen op het terras of balkon. Dat is wel noodzakelijk als er op het terras veel mensen lopen.

java

Dit kunstgrassoort ziet er door de twist in de vezel er van elke kant hetzelfde uit en is erg sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde, dus ook voor op het balkon op of het terras. Het gras ziet er mooi uit én is zeer sterk. Benieuwd naar alle kunstgrassoorten uit onze collectie? Bekijk dan deze pagina.

drainage

Je ziet tegenwoordig steeds vaker terrassen die wel gezelliger aangekleed kunnen worden. Ook je balkon ziet er een stuk gezelliger uit als er kunstgras op ligt in plaats van een kale betonnen grond. Welk kunstgrassoort je ook kiest, het is goed om te weten dat het verstandig is om een drainagemat onder je kunstgras te leggen als je het aanlegt op een betonnen ondergrond. Dit zorgt ervoor dat het water goed weg kan lopen, want dat is noodzakelijk bij het aanleggen van kunstgras. Ben je enthousiast geworden en kan je niet wachten, totdat er kunstgras op jouw balkon ligt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of vraag gratis stalen aan. Als je nog vragen hebt over het leggen van kunstgras door Mastergrass, dan ben je vrij om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Heb je persoonlijk advies nodig?

Vraag het Niels!

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Kunstgras: zelf leggen of door Mastergrass?

Kunstgras is ideaal voor op het gazon, het terras of op het balkon. De vraag is alleen wie het kunstgras aanlegt. Laat u het leggen door de kunstgrasleggers van Mastergrass of steekt u zelf de handen uit de mouwen? Als…

Kunstgras leggen: 9x geschikte ondergronden

Bij het aanleggen van mooi kunstgras is een goede ondergrond erg belangrijk. Ongelijkheden, verzakkingen en onkruid hoort natuurlijk niet bij uw gloednieuwe kunstgazon. Daarom hebben wij voor uw verschillende ondergronden op een rijtje gezet die geschikt zijn voor uw kunstgras.…

Onderhoud kunstgras: hoe doet u dat?

Het is ideaal dat onderhoud van kunstgras minimaal is. Zo hoeft u nooit meer te grasmaaien, te bemesten of te besproeien. Toch is het wel de bedoeling dat u uw kunstgras goed onderhoudt, zodat het langer meegaat. Wilt u meer…