Kunstgras voor het balkon

Mastergrass realiseert graag binnen 14 dagen een prachtig kunstgazon op uw balkon of dakterras.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Meest gekozen kunstgras soorten

ibiza

De Ibiza is de hoogste kwaliteit die Mastergrass biedt.
uitstraling
intensief
€ 47,50 per m²

dubai

De Dubai heeft een prachtige kleur groen.
uitstraling
intensief
€ 44,95 per m²

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 42,00 per m²

Heeft u geen tuin maar een balkon en wilt u toch graag genieten van een stukje groen in de buitenlucht? Dan biedt kunstgras dé uitkomst. Echt gras kan daar immers niet groeien, dus een mooie kunstgrasmat met een nét echte uitstraling is dan ideaal om toch aan die wens te kunnen voldoen. Wat belangrijk is bij de aanleg van kunstgras op het balkon, is met name dat de ondergrond egaal is en dat er een goede afvoer is voor het regenwater. Daarmee zorgt u ervoor dat het water probleemloos kan weglopen en voorkomt u dat het onder het kunstgras terechtkomt. In de meeste gevallen is de basis van een balkon al voldoende egaal omdat er vaak gebruikt wordt gemaakt van beton of tegels. Mocht dit bij u nog niet het geval zijn, dan is dat dus stap één bij het aanleggen van kunstgras op uw balkon. Voor een goede afwatering op balkons wordt doorgaans gebruikgemaakt van drainagetegels. Indien de ondergrond van uw balkon al uit tegels bestaat, worden de drainagetegels daaroverheen geplaatst. Het is daarbij belangrijk dat de huidige tegels goed op elkaar aansluiten zodat de kunstgrasmat geen ongelijkheden gaat vertonen. Dit geldt ook voor wanneer uw balkon een houten ondergrond heeft: zorg ervoor dat de ondergrond te allen tijde voldoende aansluitend is.

Kunstgrasmat op het balkon (laten) leggen

Een kunstgrasmat voor op het balkon gaat u absoluut dat tuingevoel geven waar u naar op zoek bent. Het is dan uiteraard wel van belang dat het op de juiste manier wordt aangelegd. In principe is dit een klus die u zelf zou moeten kunnen klaren, zeker als u een beetje handig bent. Als u ervoor kiest om zelf de handen uit de mouwen te steken maar toch graag nog wat tips en tricks krijgt van een professional, dan staan we vanzelfsprekend voor u klaar. Neemt u in dat geval contact met ons op zodat wij u telefonisch of per e-mail van de juiste informatie kunnen voorzien. Indien u het toch een prettiger idee vindt dat de aanleg gebeurt door een ervaren specialist, dan kunt u het kunstgras op uw balkon laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. In dat geval bent u er altijd van verzekerd dat het kunstgras op uw balkon op de juiste manier wordt aangelegd en daar heeft u dan ook jaren plezier van!

Duurzaam en onderhoudsarm kunstgras voor balkon

Het voornaamste voordeel van kunstgras voor balkons is natuurlijk het feit dat u toch kunt genieten van een gazon, ondanks dat er geen echt gras op kan groeien. Maar daarnaast profiteert u ook direct van alle andere voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Zo is het een duurzaam product dat nauwelijks onderhoud behoeft, is het nauwelijks van echt gras te onderscheiden en groeit er geen onkruid tussen het gras. Ook is het kunstgras UV bestendig, ideaal voor mensen met allergieën en kan er, afhankelijk van de grootte van uw balkon, met gemak een zwembadje op worden geplaatst. Tot slot ligt het er 365 dagen per jaar netjes bij! Bent u overtuigd en wilt u graag kunstgras voor op uw balkon? Neem contact met ons op en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Hopelijk tot snel!

Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.