Kunstgras laten leggen.

Wil je graag kunstgras laten leggen in de tuin? Dan ben je bij Mastergrass aan het juiste adres. Wij hebben diverse type kunstgras in ons assortiment en realiseren binnen 4 werkweken een prachtig kunstgazon in jouw tuin.

Video afspelen

Kunstgras laten leggen in 6 stappen.

Mooi aangelegd kunstgras in je tuin is een genot om naar te kijken. Maar je wilt natuurlijk wel dat je kunstgrasmat zo lang mogelijk mee gaat. Op het moment dat je gebruik maakt van onze aanlegservice, dan ben je daar zeker van. Kunstgras laten leggen door een professional neemt je een hoop zorgen uit handen. Zo weet je zeker dat, wanneer je het kunstgras laat leggen door Mastergrass, er aan alle details wordt gedacht. We werken volgens een stappenplan om een strak kunstgazon in je tuin te realiseren.

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Onze klanten geven ons 5 sterren!

Benieuwd wat ze over ons zeggen? Lees dan onze reviews.

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van jouw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag.

Wij werken met Nederlandse producten met 15 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer van vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kan je gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word, kan je de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.

Heb je persoonlijk advies nodig?

Vraag het Daan!

Meer weten over kunstgras laten leggen.

Waarom kunstgras laten leggen?

Voor het laten leggen van kunstgras op welke plek dan ook, zit je bij Mastergrass goed. Wij bieden een legservice aan voor zowel particuliere- als zakelijke doeleinden. Denk aan tuinen en balkons, maar ook aan sportvelden en terrassen. Kunstgras laten leggen door een professional neemt jou een hoop tijd, maar ook zorgen uit handen. Zo weet je zeker dat wanneer je het kunstgras laat leggen door Mastergrass, er aan alle details wordt gedacht. Indien van toepassing beginnen we bij het verwijderen en afvoeren van het huidige gras. Vervolgens gaan we door met de aanleg van de ondergrond en het plakken en leggen van het kunstgras. Als je de juiste materialen hebt en het stappenplan goed opvolgt, kan je er ook voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen. Kies je er toch voor om dit aan ons over te laten, dan zorgen we ervoor dat jouw nieuwe kunstgazon er binnen 14 dagen na aanvraag bij ligt om door een ringetje te halen. De voordelen wanneer je jouw kunstgras door ons laat leggen:
 • Onzichtbare naden
 • Naden gelijmd met 2-componenten lijm
 • Precies insnijden
 • Goede verdeling van het instrooizand
 • 15 jaar garantie op onze werkzaamheden

Kunstgras laten aanleggen

We benoemden het al even: de keuze voor het laten aanleggen van kunstgras neemt jou een tijdrovende klus uit handen én maakt dat er geen belangrijke stappen worden overgeslagen. Het zou zonde zijn als de aanleg niet goed gebeurt en er daardoor hobbels ontstaan of het water niet goed wegloopt. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en ervaring om het kunstgras zo aan te leggen, dat aan dit soort details altijd wordt gedacht. Eén van die belangrijke stappen die een goede aanpak vereisen, is het afmallen en verdichten van de ondergrond van jouw tuin of de plek waar het kunstgras komt te liggen. Dit zorgt er namelijk voor dat de kunstgrasmatten egaal kunnen worden aangebracht. Kunstgras laten aanleggen door Mastergrass, dekt dit stuk meteen. Bovendien zorgen we er uiteraard voor dat dat je verzekerd bent van een professioneel stukje installatiewerk en bovenal van een stabiel en zeer strak aangelegd kunstgazon.

Wat kost kunstgras laten leggen?

Afhankelijk van het type kunstgras en het aantal vierkante meters, kunnen we de juiste prijs berekenen. Er zijn namelijk verschillende soorten kunstgras. Zo is het type Bangkok al voor €12,95 per m2 verkrijgbaar, maar zijn de soorten Bali en Dubai XL voor €42,- per m2 te koop. Het verschil in de kunstgras prijs zit vooral in de kwaliteit en uitstraling van de mat. Wat kunstgras aanleggen kost voor jouw tuin, hangt af van welk type kunstgras perfect aansluit bij jouw wensen. Wij kunnen vrijblijvend een offerte opstellen voor het juiste kunstgras dat past bij jouw wensen en tuin.

Kunstgras kopen en laten leggen

Kies je ervoor om jouw uitgekozen kunstgras te laten leggen door onze specialisten? Leuk! Wij zijn werkzaam in heel Nederland en in een groot deel van België, dus waar je ook woonachtig bent: wij komen jou graag van een prachtig kunstgazon voorzien. Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Hopelijk tot snel!