Kunstgras leggen Alphen aan den Rijn

Op zoek naar kunstgras in de regio Alphen aan den Rijn? Mastergrass realiseert mooi kunstgras in Nederland en België, dus ook bij u thuis. Wilt u meer informatie over ons kunstgras of het aanleggen van kunstgras? Neem gerust contact op met ons.

Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Alphen aan den Rijn

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.

Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.

Meer weten over kunstgras

Snelle service

Het leggen van kunstgras regelen we binnen 14 dagen. Dus binnen deze korte tijd is uw gazon, balkon of terras volledig voorzien van kunstgras. Wij leggen zelfs 100m2 kunstgras per dag. Dat is nog niet alles, want u krijgt zelfs 10 jaar garantie op uw kunstgras bij Mastergrass.

Alleen kwaliteit

Kiest u voor kunstgras van Mastergrass, dan kiest u uitsluitend voor kwaliteit. Mede dankzij onze ervaren kunstgrasleggers leggen wij bij u een perfect kunstgazon aan. Ons natuurlijk ogend gras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden.

Gratis stalen

Twijfelt u nog over kunstgras bij u in de tuin? Vraag dan gratis stalen aan om te kijken welk kunstgras het beste bij u past. Vraag overigens ook vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder met uw aankoop van kunstgras.

Diverse type kunstgras

Kunstgras is er in verschillende soorten. Neem eens een kijkje in ons assortiment welk nepgras het meest geschikt is voor u. Onze kunstgrasmatten onderscheiden zich in prijs, uitstraling en geschiktheid. Kunstgras voor in de tuin is namelijk anders dan kunstgras op een balkon. Klik hier voor ons volledige assortiment aan kunstgras.

Regio Alphen aan den Rijn

Als u in de regio woont van Alphen aan den Rijn, dan is het mogelijk om kunstgras van Mastergrass in uw tuin te leggen. Woont u bijvoorbeeld in Koudekerk aan den Rijn, Zwammerdam, Ter Aar, Bodegraven, Hazerswoude-Dorp, Nieuwkoop of Boskoop? Dan regelen wij graag mooi kunstgras voor u.

Goed om te weten

Kiest u voor kunstgras van Mastergrass, dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: binnen 14 dagen is uw kunstgras volledig gelegd.
 • Flexibiliteit: u bepaalt zelf de werkwijze van het aanleggen van kunstgras. Veel zelf doen of het allemaal laten doen. Hierin hanteert Mastergrass 4 opties.
 • Kwaliteit: wij leveren uitsluitend kwalitatief kunstgras.
 • Diversiteit: ons ruime assortiment zorgt voor genoeg keuze, dus voor ieder wat wils.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen bekijken: wij komen graag bij u langs voor advies. Ook kunt u geheel gratis stalen aanvragen.
 • Kindvriendelijk kunstgras: kinderen horen op gras te spelen. Dat vinden we belangrijk bij Mastergrass. Daarom is ons kunstgras volledig kindvriendelijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.