Kunstgras leggen Amsterdam

Kunstgras is er in alle soorten en maten. Mastergrass helpt je graag in de regio Amsterdam welk kunstgras het beste aansluit bij jouw wensen. Vraag bij ons gratis stalen aan om een indruk te krijgen van ons kunstgras.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Enkele kunstgras projecten

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Binnen 14 dagen klaar

In de regio Amsterdam leggen wij kunstgras binnen 14 dagen. Vanaf het moment van bestellen tot aan het leggen van het kunstgras zitten niet meer dan 14 dagen. Bij Mastergrass leggen we daarom 100m2 binnen 1 dag. Dat betekent dat u snel kunt genieten van uw gloednieuwe kunstgazon.

Topkwaliteit

Bij Mastergrass leveren we topkwaliteit kunstgras. Kwalitatief kunstgras leggen we ook bij u in Amsterdam. Dit hebben we te danken aan onze ervaren kunstgrasleggers. Goed om te weten: bij Mastergrass heeft u 8 jaar garantie op uw kunstgras. Bent u niet tevreden? Laat het ons weten.

Diverse type kunstgras

Ons assortiment kunstgras is erg divers binnen Mastergrass. Kunstgras leggen we ook op verschillende toepassingen. Natuurlijk leggen we kunstgras in de tuin, maar we leggen kunstgras ook op het balkon of op het terras. Deze toepassingen hebben verschillende ondergronden, zoals steen of hout. Bij Mastergrass weten wij precies welk kunstgras dan het meest geschikt is.

Regio Amsterdam

Mastergrass legt kunstgras door Nederland en België. Woont u in Amsterdam? Bijvoorbeeld in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Weesp, Muiden, Monnickendam, Zaandam of Koog aan de Zaan? Dan komen wij graag bij u langs om een gloednieuwe kunstgrasmat te leggen.

Goed om te weten

Kiest u voor Mastergrass, dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: we leggen binnen 14 dagen mooi kunstgras bij u in de tuin.
 • Flexibiliteit: Mastergrass hanteert vier verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Van veel zelf doen tot alles laten doen door onze ervaren kunstgrasleggers. U bepaalt waar uw eigen voorkeur naar uitgaat.
 • Kwaliteit: wij leveren kwalitatief kunstgras gelegd door onze ervaren kunstgrasleggers én met 8 jaar garantie.
 • Diversiteit: ons uitgebreide assortiment zorgt voor een hoop mogelijkheden, dus ook voor u zit er vast en zeker iets tussen.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen bekijken: wij helpen graag bij uw keuze, dus daarom bieden wij gratis stalen aan die wij naar u opsturen. Ook voor advies komen wij gratis bij u langs.
 • Kindvriendelijk kunstgras: kinderen horen te spelen en te ravotten op gras, dus ook op kunstgras. Daarom is ons kunstgras uitermate kindvriendelijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.