Kunstgras leggen Antwerpen

Bent u op zoek naar mooi kunstgras en woonachtig in de regio Antwerpen? Dan legt Mastergrass in korte tijd kwalitatief kunstgras bij u thuis. Vraag gratis stalen aan en wij bezichtigen vrijblijvend bij u thuis.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Snelle service kunstgras Antwerpen

Wilt u het kunstgas bij u in de tuin snel regelen? Kies dan voor Mastergrass, want binnen 14 dagen is alles van A tot Z geregeld. Van het bestellen van uw kunstgrasmatten tot aan het kunstgras leggen in Antwerpen. Binnen 1 dag leggen onze kunstgrasleggers zelfs 100m2 kunstgras.

Hoge kwaliteit kunstgras

Mastergrass kent alleen topkwaliteit kunstgras. Mede onze kunstgrasleggers zorgen ervoor dat voor uw nieuwe kunstgazon alles piekfijn voor elkaar is. Bent u toch ontevreden over iets? Dan heeft u maar liefst 10 jaar garantie op uw kunstgras in Antwerpen.

Vrijblijvend stalen en offerte

Overweegt u kunstgras van Mastergrass? Vraag dan geheel gratis stalen en een offerte aan bij ons. Daarnaast komen wij graag bij u thuis langs voor advies. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt voor kunstgras in de tuin, op het terras of op het balkon.

Regio Antwerpen

Woont u in de regio Antwerpen? Dan leggen wij graag bij u thuis kunstgras. Mastergrass legt namelijk mooi kunstgras in Nederland en België. Woont u in Beveren, Edegem, Mortsel, Lier, Kontich, Willebroek, Puurs, Bornem, Temse of Sint-Niklaas? Dan leggen wij ook bij u thuis kwalitatief kunstgras in de tuin.

Belangrijk om te weten

Koopt u kunstgras bij Mastergras, dan is het volgende goed om te weten:

 • Snelheid: binnen 1 dag leggen onze kunstgrasleggers 100m2 kunstgras en binnen 14 dagen is alles geregeld.
 • Flexibiliteit: wij hanteren vier opties betreft het aanleggen van kunstgras. Van veel zelf doen tot alles overlaten aan onze kunstgrasleggers van Mastergrass. U geeft hierin uw voorkeur aan.
 • Kwaliteit: wij leveren uitsluitend kwalitatief kunstgras.
 • Diversiteit: dankzij ons ruimte assortiment aan kunstgras heeft u de mogelijkheid om het nepgras te kiezen die aan uw eisen voldoet.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen aanvragen: overweegt u kunstgras van ons? Vraag dan vrijblijvend een bezichtiging of stalen aan.
 • Kindvriendelijkheid: kindvriendelijk kunstgras vinden wij belangrijk, dus hier houden wij rekening mee. Laat uw kinderen dus zonder problemen ravotten op ons kunstgras.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.