Kunstgras Boekel

Mastergrass verzorgt kwalitatief kunstgras binnen 14 dagen bij u in de buurt, dus ook in Boekel. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende bezichtiging. Meer weten over onze diensten? Lees het hier.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Enkele kunstgras projecten regio Boekel

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Gratis stalen

Overweegt u kunstgras te leggen in de tuin, op het balkon of op het terras, maar weet u niet zo goed welk kunstgrassoort geschikt is? Raadpleeg ons of vraag gratis stalen aan. Wij sturen geheel kosteloos stalen naar u, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Realisatie binnen 14 dagen

Bij Mastergrass bieden wij snelle service aan. Dit houdt in: binnen 14 dagen realiseren wij uw gloednieuwe kunstgazon van A tot Z. Vanaf het moment dat u akkoord geeft tot aan het leggen van het kunstgras.

Kwalitatief kunstgras

Het kunstgras van Mastergrass is van hoge kwaliteit. Dat hebben we mede te danken aan onze ervaren kunstgrasleggers die met veel plezier kunstgras leggen. Ook bij u in de regio Boekel. Handig om te weten: bij Mastergrass krijgt u 8 jaar garantie op uw kunstgazon. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Diverse type kunstgras

Bij Mastergrass zijn er genoeg mogelijkheden betreft het leggen van kunstgras. Dit is afhankelijk van uw budget, voorkeuren en toepassing. Wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras in uw tuin, op het terras of op het balkon.

Regio Boekel

Mastergrass legt met veel plezier kunstgras bij u thuis. Ook bij u in de regio Boekel. Woont u bijvoorbeeld in Gemert, Handel, Volkel, Uden, Boerdonk, Veghel, Erp, Odiliapeel of Venhorst? Geen probleem, want dan komt Mastergrass graag bij u langs. Wij leggen namelijk kunstgras in Nederland én België.

Goed om te weten

Kiest u voor kunstgras bij Mastergrass, dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: binnen 14 dagen is uw kunstgras gelegd in Boekel.
 • Flexibiliteit: bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras: van veel zelf doen tot alles laten doen door onze ervaren kunstgrasleggers. Geef uw voorkeuren aan ons door.
 • Kwaliteit: bij Mastergrass gaan wij voor zeer goede kwaliteit kunstgras én het leggen van kunstgras.
 • Diversiteit: wij hebben kunstgras in alle soorten en maten.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen: wij komen vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bezichtigen en advies te geven over het leggen van kunstgras. Daarnaast is het mogelijk om gratis stalen aan te vragen bij ons.
 • Kindvriendelijk kunstgras: Mastergrass vindt kindvriendelijkheid erg belangrijk, dus daarom kunt u wat dat betreft op ons rekenen. Uw kinderen kunnen volop spelen op ons kunstgras.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.