Kunstgras leggen Breda

Bent u op zoek naar een kunstgazon van goede kwaliteit in Breda? Dan bent u bij Mastergrass aan het juiste adres. Bij ons krijgt u 8 jaar garantie op uw kunstgras. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten regio Breda

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Snelle service

Mastergrass legt kunstgras in Breda in een raptempo. Per dag leggen onze ervaren kunstgrasleggers 100m2 kunstgras. Binnen 14 dagen ligt er een gloednieuw kunstgazon bij u in de tuin. Uiteraard ook bij u in de regio Breda.

8 jaar garantie

Bij Mastergrass leggen wij kunstgras van hoge kwaliteit. Dat doen we al jaren en dat willen we graag zo houden. Blijkt uw kunstgras toch niet de kwaliteit te bieden die wij garanderen? Geen probleem, want bij ons krijgt u 8 jaar garantie op uw kunstgras.

Kosteloos stalen ontvangen

Wij snappen goed dat het lastig is om een keuze te maken welk kunstgras het meest geschikt is voor bij u thuis. Daarom sturen wij graag stalen naar u op. Goed om te weten: dit is geheel kosteloos.

Diverse type kunstgras

Als u overweegt om kunstgras aan te leggen dan heeft u bij ons keuze uit genoeg mogelijkheden. Afhankelijk van de prijs, uitstraling en toepassing maakt u bij ons uw perfecte keuze. Kunstgras leggen in de tuin, op het terras of op het balkon: bij Mastergrass is dat geen enkel probleem.

Regio Breda

Mastergrass legt kunstgras in Nederland en België, dus ook bij u in de regio Breda. Woont u bijvoorbeeld in Prinsenbeek, Etten-Leur, Terheijden, Teteringen, Oosterhout, Molenschot, Rijen of Ulvenhout? Goed nieuws, want wij dan leggen wij graag kunstgras bij u thuis.

Handig om te weten

Gaat u voor kunstgras bij Mastergrass, dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: binnen 14 dagen is uw kunstgras gelegd in Breda.
 • Flexibiliteit: bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras: van veel zelf doen tot alles laten doen door onze ervaren kunstgrasleggers.
 • Kwaliteit: bij Mastergrass bieden wij voor zeer goede kwaliteit bij het leggen van ons kunstgras.
 • Diversiteit: wij hebben een ruim assortiment kunstgras, waardoor er gegarandeerd kunstgras is dat aan uw eisen voldoet.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen: wij komen vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bezichtigen en advies te geven over het leggen van kunstgras. Daarnaast is het mogelijk om gratis stalen aan te vragen bij ons.
 • Kindvriendelijk kunstgras: bij Mastergrass staat kindvriendelijkheid hoog in het vaandel, dus daarom kunt u wat dat betreft op ons rekenen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.