Kunstgras leggen Den Bosch

Bent u op zoek naar mooi kunstgras en woonachtig in de regio Den Bosch? Dan zit u goed bij Mastergrass. Wij leggen kunstgras aan op maat en uiteraard van kwaliteit. In de tuin, op het terras of op het balkon: wij regelen het. Binnen 14 dagen gerealiseerd en maar liefst 10 jaar garantie.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Den Bosch

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Hoge kwaliteit

Kunstgras van Mastergrass is uitsluitend kwalitatief. U krijgt dan ook 10 jaar garantie op de aankoop van kunstgras. Natuurlijk zorgen onze ervaren kunstgrasleggers ervoor dat uw kunstgazon er piekfijn bijligt. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte of stalen aan. Wij denken graag met u mee.

Realisatie binnen 14 dagen

Voor snel een kunstgazon in de tuin, kunt u terecht bij Mastergrass. Nadat de aanvraag is ontvangen, zorgen wij ervoor dat het kunstgras binnen 14 dagen gelegd is. 100 m2 kunstgras realiseren wij binnen 1 dag. Schroom niet om kosteloos stalen of een offerte aan te vragen.

Verschillende type kunstgras

Iedereen wil wat anders en daar spelen wij op in met ons kunstgras. Wat vindt u belangrijk betreft de prijs en uitstraling van het nepgras? Ook niet onbelangrijk: welke ondergrond is van toepassing? Geef uw persoonlijke eisen door en wij spelen hierop in. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Regio

Woont in de regio Den Bosch? Geen probleem, want komen met alle plezier naar u toe om mooi kunstgras te leggen. Mastergrass levert namelijk kunstgras in Nederland en België. Woont u bijvoorbeeld in Rosmalen, Hedel, Kerkdriel, Drunen, Vlijmen, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel of Boxtel? Dan zorgen wij ervoor dat u snel kunt genieten van kwalitatief kunstgras.

Handig om te weten

Gaat u voor Mastergrass, dan is belangrijk om te weten:

 • Snelheid: binnen 14 dagen is uw kunstgraswens vervuld.
 • Flexibiliteit: u bepaalt zelf de werkwijze van het leggen van kunstgras. U bent vrij om zelf de handen uit de mouwen te steken, maar onze kunstgrasleggers doen het ook graag voor u. Hierin hanteren we 4 opties.
 • Kwaliteit: kunstgras moet goed zijn, dus daarom levert Mastergrass alleen kunstgras van kwaliteit.
 • Diversiteit: bij ons is de keuze reuze als het gaat om kunstgras en dat zorgt ervoor dat u een keuze op maat maakt. Geef uw wensen door en wij regelen geschikt kunstgras.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen bekijken: bij Mastergrass is het mogelijk om advies van ons te krijgen en om gratis stalen te ontvangen.
 • Kindvriendelijk kunstgras: op ons kunstgras speelt elk kind fijn, want wij vinden kindvriendelijkheid uiteraard erg belangrijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.