Kunstgras leggen Eindhoven

Mastergrass legt kunstgras door heel Nederland. Zo ook in de regio Eindhoven. Bekijk de projecten die we al gerealiseerd hebben of vraag direct een offerte of stalen aan.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Eindhoven

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Jarenlange ervaring

Kunstgras leggen is een ervaringsvak. Iedere tuin, balkon of terras is weer anders. Denk aan grootte, ondergrond, hoogteverschillen, onderliggende grondsoort, kwaliteit van de ondergrond en meer van dat soort zaken. Wij van Mastergrass hebben het allemaal al gezien en ervan geleerd. En dat zorgt ervoor dat we keer op keer weer een strak kunstgazon opleveren. Bent u de volgende?

Het lijkt net echt gras

Kunstgras is natuurlijk geen echt gras maar nepgras. En toch krijgen we steeds vaker de opmerking dat ons kunstgras net echt gras is. Dat heeft te maken met het feit dat er flink geïnvesteerd wordt in de ontwikkeling van kunstgras. Dit verhoogt de kwaliteit. En daar investeren wij graag in. U ziet dit terug in ons assortiment.

Binnen 14 dagen na akkoord gelegd

14 dagen, dat is de tijd tussen het sluiten van de deal en de realisatie van die prachtige kunstgrasmat in je tuin, balkon of terras. Fijn toch? Wij vinden namelijk dat je snel moet kunnen genieten van je mooi en strak aangelegde kunstgazon. Overigens, zonder in te boeten op kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring in het leggen van kunstgras weten we wat er komt kijken bij het leggen van kunstgras. Zodat u jarenlang kunt genieten van uw onderhoudsvriendelijke kunstgrasmat.

Diverse type kunstgras

Wij hebben diverse type kunstgras. Dat komt mede omdat we kunstgras leggen op verschillende ondergronden. Het meest voorkomende is natuurlijk kunstgras in de tuin maar we leggen ook kunstgras op het balkon of terras. En dan heb je bijvoorbeeld te maken met een houten of betegelde ondergrond. Niet alle kunstgrassoorten lenen zich hiervoor.

Bekijk onze verschillende kunstgrassoorten en mocht u er niet helemaal uitkomen dan adviseren wij u graag. U kunt stalen aanvragen of ons langs laten komen voor een vrijblijvende bezichtiging.

Regio Eindhoven

Mastergrass legt kunstgras door heel Nederland en een groot gedeelte van België. Woont u in de regio Eindhoven, bijvoorbeeld in Best, Woensel, Tongelre, Gennep, Batadorp, Nuenen, Geldrop, Veldhoven, Waalre, Wintelre, Habraken, Nederwetten, Oirschot, Wilhelminadorp, Oerle, Heeze, Leende, Son, Breugel, Aalst of Valkenswaard. Dan komen we graag bij u langs om een prachtige kunstgrasmat te realiseren. Waar u 10 jaar garantie op heeft.

Belangrijk om te weten

Als u voor Mastergrass kiest dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: we realiseren een mooi kunstgazon binnen 14 dagen na akkoord.
 • Flexibiliteit: we hebben 4 verschillende opties als het gaat om het leggen van het kunstgras. U bepaalt wat u graag zelf wilt oppakken. Van veel zelf doen tot compleet ontzorgt worden.
 • Kwaliteit: mooi kunstgras is een upgade voor je huis.
 • Diversiteit: ons uitgebeide assortiment betekent dat u de keuze heeft tussen diverse kunstgrassoorten. Afhankelijk van gebruik, uitstraling en prijs maakt u een afgewogen beslissing.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen bekijken: vind u het fijn om advies te ontvangen dan komen we graag bij u langs. Het is uiteraard ook mogelijk om stalen te ontvangen.
 • Kindvriendelijk kunstgras: wij vinden het logisch maar volledigheidshalve vermelden we het er bij. Ons gehele assortiment kunstgras is kindvriendelijk. Dus laat ze lekker spelen en ravotten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.