Kunstgras leggen Enschede

Op zoek naar mooi kunstgras en woonachtig in de regio Enschede? Mastergrass zorgt ervoor dat kwalitatief kunstgras snel gelegd wordt. Wij bezichtigen vrijblijvend bij u thuis of vraag kosteloos stalen aan.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Enschede

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Binnen 14 dagen geregeld

Kunstgras van Mastergrass kent ontzettend snelle service. Binnen 14 is alles geregeld. Vanaf het moment van bestellen tot aan het leggen van het kunstgras. Binnen 1 dag leggen wij 100 m2 kunstgras. En vergeet niet: u heeft altijd 10 jaar garantie.

Gratis stalen

Bent u nieuwsgierig naar ons kunstgras? Vraag dan vrijblijvend stalen aan. Deze krijgt u geheel kosteloos thuisgestuurd. Wij komen ook graag een keer langs voor een vrijblijvende bezichtiging voor uw kunstgrasmat. Neem gerust contact met ons op.

Hoge kwaliteit kunstgras

Kunstgras van Mastergrass is uitsluitend kwalitatief. Hier zorgen mede onze ervaren kunstgrasleggers voor. Zij leggen met passie bij u mooi kunstgras op het gazon, balkon of terras. Denkt u na over het aanleggen van kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Regio Enschede

Woont u in de regio Enschede en bent u op zoek naar mooi kunstgras? Dat kan, want Mastergrass levert in Nederland en België. Ook bij u, in bijvoorbeeld Boekelo, Losser, Glanerbrug, Lonneker, Haaksbergen, Overdinkel en De Lutte.

Belangrijk om te weten

Kiest u voor Mastergrass, dan is het volgende handig om te weten:

 • Snelheid: binnen 1 dag leggen wij 100m2 kunstgras en binnen 14 dagen is uw kunstgras volledig geregeld.
 • Flexibiliteit: wij hanteren vier opties betreft het aanleggen van kunstgras. Van veel zelf doen tot alles overlaten aan de kunstgrasleggers van Mastergrass.
 • Kwaliteit: wij leveren uitsluitend kwalitatief kunstgras. Onze ervaren kunstgrasleggers zorgen ervoor dat uw kunstgazon perfect wordt afgeleverd.
 • Diversiteit: dankzij ons ruime assortiment aan kunstgras heeft u de mogelijkheid om het nepgras te kiezen dat voor u het meest geschikt is.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen bekijken: overweegt u kunstgras van Mastergrass? Vraag een vrijblijvende bezichtiging of stalen aan. Wij helpen graag.
 • Kindvriendelijk kunstgras: kindvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, ook als het gaat om kunstgras. Daarom kunnen kinderen zonder problemen ravotten op ons kunstgras.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.