Kunstgras leggen Helmond

Bent u op zoek naar kunstgras in Helmond? Dan bent u bij Mastergrass aan het juiste adres. Wij leggen kunstgras in Helmond met snelle service, topkwaliteit en 10 jaar garantie. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons.

Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Helmond

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Kwalitatief kunstgras

Kunstgras van Mastergrass is kwalitatief kunstgras. Onze kunstgrasleggers staan voor u klaar om mooi kunstgras te leggen in Helmond. Een flinke portie ervaring zorgt ervoor dat zij bij u een kunstgazon leggen van hoge kwaliteit.

Binnen 14 dagen gerealiseerd

Bent u op zoek naar kunstgras in Helmond dat snel geregeld is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit houdt in: binnen 14 dagen ligt uw kunstgazon er zonnig bij. Kunstgras in Helmond is dus in deze korte tijd volledig geregeld. Ook krijgt u 10 jaar garantie op uw nepgras.

Kosteloos stalen

Denkt u aan kunstgras van Mastergrass? Maak uw keuze door gratis stalen aan te vragen bij ons. Dit is volledig kosteloos! Ook bent u vrij om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor kunstgras in Helmond. Wij helpen u graag.

Kunstgras verschillen

De keuze is reuze bij ons van kunstgras. Vertel uw wensen en wij adviseren welk kunstgras het beste bij u past. Denk na over prijs, uitstraling en waar het kunstgras moet liggen en dan regelen wij mooi kunstgras in Helmond.

Regio Helmond

Mastergrass verzorgt kunstgras op verschillende plekken. Woont u in de regio Helmond en bent u op zoek naar een gloednieuw kunstgras? Woont u bijvoorbeeld in Gemert, Nuenen, Deurne, Asten, Someren, Lieshout, Beek en Donk, Liessel, Mierlo, Aarle-Rixtel of Bakel? Dan leggen wij graag bij u nepgras.

Belangrijk om te weten

Kiest u voor kunstgras van Mastergras, dan kiest u voor:

 • Snelheid: binnen 14 dagen is uw kunstgras in Helmond klaar voor gebruik.
 • Flexibiliteit:betreft het leggen van kunstgras hanteert Mastergrass vier opties. Veel zelf doen of het werk overlaten aan onze ervaren kunstgrasleggers.
 • Kwaliteit: ons kunstgras is van zeer goede kwaliteit. Daarnaast krijgt u altijd 10 jaar garantie op uw kunstgras in Helmond.
 • Diversiteit: u bepaalt welk kunstgras het beste bij u past. Afhankelijk van de prijs, uitstraling en het gebruik bepaalt u welk kunstgras het meest geschikt is.
 • Gratis stalen en bezichtiging: u bent vrij om gratis stalen kunstgras aan te vragen bij ons. Ook een vrijblijvende bezichtiging behoort tot onze service.
 • Kindvriendelijkheid: kinderen horen op kunstgras te spelen en dat garandeert Mastergrass.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.