Kunstgras leggen Lelystad

Op zoek naar mooi kunstgras in de regio Lelystad? Mastergrass zorgt ervoor dat er kwalitatief kunstgras wordt gelegd waar u het wilt. In de tuin, op het balkon of op het terras: wij regelen het. Vraag vandaag nog een offerte aan of krijg gratis stalen toegestuurd.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Lelystad

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Ervaren kunstgrasleggers

Kunstgras leggen moet goed gebeuren en dát gebeurt met Mastergrass. Onze kunstgrasleggers kennen de fijne kneepjes van het kunstgrasvak en dat maakt het verschil. Dat is niet het enige, want u krijgt ook nog 10 jaar garantie op uw kunstgazon.

Snelle service

Dat ons kunstgras van goede kwaliteit is, is niet het enige. Ook bieden wij snelle service aan met kunstgras leggen in de regio Lelystad. Binnen 14 dagen is uw gazon, balkon of terras voorzien van mooi kunstgras. De ervaring van onze kunstgrasleggers zorgt ervoor dat de klus snel geklaard is. Zo leggen wij 100m2 kunstgras binnen 1 dag.

Niet van echt te onderscheiden

Kunstgras is nepgras. Maar het nepgras van Mastergrass is nauwelijks van natuurlijk gras te onderscheiden. Het verschil zit hem in onder andere het onderhoud. Kiest u voor kunstgras, dan hoeft u nooit meer om te kijken naar bijvoorbeeld grasmaaien of onkruid plukken. Ook naar onderhoudsmaterialen gebruikt u niet meer. Ideaal dat natuurlijk ogend gras.

Diverse type kunstgras

Smaken verschillen en daar speelt Mastergrass op in met kunstgras. Dit uit zich in een uitgebreid assortiment aan kunstgrassoorten. We leggen niet alleen kunstgras in de tuin, maar ook op het terras of op het balkon. Mastergrass is van alle markten thuis, want wij leggen zowel op een houten ondergrond als een betegelde ondergrond. Bekijk ons assortiment en schroom niet om aan ons advies te vragen welk type kunstgras het meest geschikt is voor u. Wij helpen graag.

Regio Lelystad

Mastergrass legt kunstgras in Nederland en België, dus ook in de regio Lelystad. Komt u bijvoorbeeld uit Biddinghuizen, Urk, Zeewolde, Swifterbant, Schokkerhaven of Harderhaven? Dan komen wij graag bij u een gloednieuw kunstgazon leggen. En vergeet niet: bij Mastergrass heeft u altijd 10 jaar garantie op uw kunstgrasmat.

Belangrijk om te weten

Als u voor Mastergrass kiest dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: binnen 14 dagen maken bij een mooi kunstgazon.
 • Flexibiliteit: er zijn 4 verschillende opties met betrekking tot het leggen van kunstgras. U bepaalt en wij regelen het. Veel zelf doen of juist onze kunstgrasleggers het werk laten doen?
 • Kwaliteit: mooi kunstgras maakt uw huis af en daarom staat bij Mastergrass kwaliteit hoog in het vaandel.
 • Diversiteit: bij ons heeft u een ruime keuze aan kunstgras. Afhankelijk van uw wensen, maakt u een passende beslissing.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen bekijken: voor advies komen wij graag bij u langs. Daarnaast is het mogelijk om gratis stalen te ontvangen van ons nepgras.
 • Kindvriendelijk kunstgras: uiteraard is ons kunstgras kindvriendelijk, dus laat ze met een gerust hart spelen op uw kunstgazon.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.