Kunstgras Rotterdam

Wilt u kunstgras leggen in Rotterdam? Dan bent u aan het juiste adres bij Mastergrass. Wij leggen kunstgras in Rotterdam van uiterst goede kwaliteit én binnen 14 dagen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Rotterdam

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Snelle service

Mastergrass kent zeer snelle service met kunstgras aanleggen in Rotterdam. Als uw aanvraag bij ons binnen is, dan zorgen wij dat alles binnen 14 dagen geregeld is. Wij leggen zelfs 100m2 kunstgras binnen 1 dag. Onze ervaren kunstgrasleggers zorgen ervoor dat alles snel voor elkaar is, zodat u kunt genieten van een gloednieuw kunstgazon.

Hoge kwaliteit

Gaat u voor kunstgras van Mastergrass dan kiest u voor kwalitatief kunstgras. U krijgt zelfs 10 jaar garantie op uw kunstgras in Rotterdam. Twijfel niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder met het aanleggen van kunstgras.

Gratis stalen

Wilt u kunstgras vergelijken of twijfelt u ergens over? Vraag dan geheel kosteloos stalen aan en maakt de juiste beslissing voor het aanleggen van kunstgras in Rotterdam. Uw kunstgazon moet natuurlijk volledig naar wens zijn. Wij komen ook graag langs voor een vrijblijvende bezichtiging.

Type kunstgras

Wij bieden verschillende soorten kunstgras aan, want ieder heeft een eigen smaak natuurlijk. Maak uw keuze door wensen door te geven betreft de prijs, uitstraling en plek waar het kunstgras aangelegd moet worden. De kunstgrassoort London is bijvoorbeeld een populaire uit onze collectie. Nieuwsgierig? Bekijk hier ons volledige assortiment.

Regio Rotterdam

Mastergrass legt kunstgras in de regio Rotterdam. Woont u in Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Ridderkerk, Spijkenisse, Maassluis, Oud-Beijerland, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg, Schenkel of Kethel? Dan leggen wij met alle plezier mooi kunstgras bij u thuis.

Goed om te weten

Gaat u voor kunstgras van Mastergrass, dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: binnen 14 dagen is uw kunstgras in Rotterdam van A tot Z geregeld.
 • Flexibiliteit: u bepaalt welke werkwijze betreft kunstgras aanleggen het beste bij u past. Veel zelf doen of onze kunstgrasleggers het werk laten doen.
 • Kwaliteit: een kunstgazon van kwaliteit regelt Mastergrass voor u. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.
 • Diversiteit: De kunstgraskeuze is reuze bij ons. Bekijk ons assortiment voor een volledig overzicht. Afhankelijk van de prijs, het gebruik en de uitstraling maakt u uw keuze voor kunstgras aanleggen in Rotterdam.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen bekijken: voor advies voor kunstgras komen wij graag bij u langs. Ook is het mogelijk om gratis stalen van nepgras aan te vragen. Dat is allemaal geen enkel probleem.
 • Kindvriendelijk kunstgras: uw kinderen kunnen eindeloos ravotten op ons kunstgras, want wij bij ons staat kindvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.