Kunstgras leggen in Rucphen

Woont u in de regio Rucphen en wilt u kunstgras in de tuin laten leggen? Geen probleem, want Mastergrass regelt dit met alle plezier voor u. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Enkele kunstgras projecten

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Gratis stalen

Bent u benieuwd naar ons kunstgras en wilt u dit van dichtbij zien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag geheel kosteloos stalen aan en u krijgt ze naar u thuis gestuurd. Ideaal om alles op uw gemak van dichtbij te bekijken.

Binnen 14 dagen

Bij Mastergrass houden we van snelle service. Bestelt u bij ons kunstgras? Dan ligt het binnen 14 dagen bij u in de tuin. Wij leggen namelijk 100m2 kunstgras per dag, dus in een rap tempo ligt uw nieuwe kunstgazon er stralend bij.

Kwalitatief kunstgras

Bij Mastergrass houden we van kwaliteit leveren. Onze ervaren kunstgrasleggers leggen ook al jaren kunstgras van perfecte kwaliteit in diverse tuinen, balkons en terrassen. Wist u dat u tien jaar garantie krijgt op uw kunstgras van Mastergrass?

Diverse type kunstgras

Als u uw tuin een make-over wil geven door kunstgras te leggen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor zowel in de tuin als op het balkon of op het terras leggen wij met veel plezier kunstgras. U geeft uw voorkeuren aan betreft prijs en wij kijken wat er mogelijk is.

Regio Rucphen

Bij Mastergrass leggen wij kunstgras bij u thuis, ook in de regio Rucphen. Woont u bijvoorbeeld in Sint Willebrord, Schijf, Munnikenheide, Bosschenhoofd, Zegge, Liesveld, Visdonk of Sprundel? Geen probleem, dan komen wij met veel enthousiasme bij u langs om mooi kunstgras te leggen.

Handig om te weten

Gaat u voor kunstgras bij Mastergrass, dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: binnen 14 dagen is uw kunstgras gelegd in Rucphen.
 • Flexibiliteit: bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras: van veel zelf doen tot alles laten doen door onze ervaren kunstgrasleggers.
 • Kwaliteit: bij Mastergrass bieden wij voor zeer goede kwaliteit bij het leggen van ons kunstgras.
 • Diversiteit: wij hebben een ruim assortiment kunstgras, waardoor er gegarandeerd kunstgras is dat aan uw eisen voldoet.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen: wij komen vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bezichtigen en advies te geven over het leggen van kunstgras. Daarnaast is het mogelijk om gratis stalen aan te vragen bij ons.
 • Kindvriendelijk kunstgras: bij Mastergrass staat kindvriendelijkheid hoog in het vaandel, dus daarom kunt u wat dat betreft op ons rekenen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.