Kunstgras leggen Someren

Op zoek naar kunstgras in Someren? Dan moet u bij Mastergrass zijn. Wij leggen een mooi kunstgazon binnen 14 dagen met 10 jaar garantie. Wij leggen ook kunstgras in Someren, dus vraag vrijblijvend stalen of een offerte aan.

Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Someren

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Kwalitatief kunstgras

Mastergrass levert alleen kunstgras met kwaliteit. Onze kunstgrasleggers hebben jarenlange ervaring en dragen bij aan een piekfijn kunstgazon in Someren. Dit natuurlijk ogend gras is nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Is het gelegde kunstgras niet goed? U krijgt 10 jaar garantie op uw kunstgras.

Binnen 14 dagen

Wilt u snel kunstgras leggen? Geen probleem, Mastergrass regelt het kunstgras in Someren binnen 14 dagen. In een mum van tijd ligt er een gloednieuw kunstgazon in uw achtertuin. 100m2 kunstgras leggen wij binnen een dag.

Gratis stalen aanvragen

Om de juiste keuze te maken betreft kunstgras, vraagt u bij Mastergrass geheel gratis stalen aan. Zo weet u zeker dat u het meest geschikte kunstgras kiest voor op uw balkon, gazon of terras. Ook een vrijblijvende offerte sturen wij graag uw kant op.

Type kunstgras

Bekijk ons assortiment kunstgras welk nepgras het beste bij u past. Onze kunstgrasmatten onderscheiden zich in prijs, uitstraling en geschiktheid. Kunstgras voor in uw tuin is namelijk anders dan kunstgras op het balkon. Bekijk ons assortiment en beslis welk kunstgras voor u het meest geschikt is.

Regio Someren

Wilt u kunstgras leggen in de regio Someren? Geen probleem, want wij leggen kunstgras in Nederland en België, dus ook bij u thuis. Woont u in Asten, Someren-Eind, Someren-Heide, Heeze, Sterksel, Maarheeze, Neerkant, Liessel, Deurne, Lierop of Mierlo? Dan komen onze ervaren kunstgrasleggers graag kunstgras leggen bij u.

Handig om te weten

Gaat u voor kunstgras van Matergrass, dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: Snelle service van het aanleggen van kunstgras in Someren. Binnen 14 dagen is uw kunstgras volledig gerealiseerd.
 • Flexibiliteit: wilt u al het werk uit handen geven of wilt u zelf ook kunstgras leggen? Dat kan bij Mastergrass, want u bepaalt de werkwijze. Hierin hanteren wij vier opties.
 • Kwaliteit: wij leveren uitsluitend kwalitatief kunstgras in Someren.
 • Diversiteit: kunstgras is er in alle soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen regelen wij kunstgras voor u.
 • Gratis stalen aanvragen en vrijblijvende bezichtiging: Vraag bij ons gratis stalen aan. Ook komen wij graag bij u langs voor advies in kunstgras.
 • Kindvriendelijk kunstgras: wij vinden het belangrijk dat kinderen op kunstgras spelen, dus hierover hoeft u zich zorgen te maken. Uw kunstgras is geheel kindvriendelijk.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.