Kunstgras leggen Tilburg

Woonachtig in Tilburg en op zoek naar mooi kunstgras? Mastergrass zorgt ervoor dat kwalitatief kunstgras snel bij u in de tuin ligt. Vraag vrijblijvend een offerte aan of we sturen gratis stalen naar u op.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Tilburg

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Kwalitatief kunstgras

Dankzij de jarenlange ervaring van onze kunstgrasleggers leggen wij mooi kunstgras in de regio Tilburg. U krijgt zelfs 8 jaar garantie op uw kunstgrasmat. Benieuwd naar ons kunstgras voor bij u in Tilburg? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Daarnaast is het mogelijk om gratis stalen te ontvangen. Zo krijgt u een goed beeld van onze kwaliteit kunstgras.

Snelle service

Naast kwalitatief kunstgras zorgen wij er ook voor dat alles binnen een mum van tijd geregeld wordt. Van het leveren van het kunstgras tot aan het leggen: binnen 14 dagen regelen wij alles van A tot Z. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en voordat u het weet, geniet u van een gloednieuw kunstgazon.

Vrijblijvende bezichtiging

Twijfelt u nog over het leggen van kunstgras? Dat is heel begrijpelijk en daar helpen wij u graag mee. Naast een gratis offerte ontvangen, komen wij ook vrijblijvend bij u langs voor een bezichtiging. Mocht u twijfelen over kunstgras bij u in de tuin of wilt u persoonlijk advies? Dan helpen wij u graag verder.

Regio Tilburg

Bij Mastergrass leggen wij kunstgras in Nederland én België, dus ook bij u in de buurt. Woont u in de regio Tilburg? Bijvoorbeeld in Berkel-Enschot, Goirle, Hilvarenbeek, Udenhout, Dongen, Rijen, Gilze, Loon op Zand of Oisterwijk. Dan komt dat goed uit, want wij leggen mooi kunstgras ook bij u in de buurt. Meer weten? Vraag eens een gratis offerte aan.

Handig om te weten

Gaat u voor kunstgras van Mastergrass, dan is het volgende goed om te weten:

 • Snelheid: binnen 14 dagen leggen onze kunstgrasleggers kunstgrasmatten bij u in de tuin.
 • Flexibiliteit: Bij Mastergrass hanteren we 4 verschillende opties betreft kunstgras leggen. U bepaalt zelf waar uw voorkeur naar uitgaat. Veel zelf doen of het werk over laten aan onze kunstgrasleggers. Wij houden rekening met uw wensen.
 • Kwaliteit: kwalitatief kunstgras staat bij ons hoog in het vaandel. Goed om te weten: bij Mastergrass krijgt u 8 jaar garantie.
 • Diversiteit: afhankelijk van de prijs, uitstraling en toepassing houden wij rekening met uw wensen. Wij kijken samen met u wat er mogelijk is.
 • Gratis stalen: nieuwsgierig naar ons kunstgras? Vraag gratis stalen aan om ons kunstgras van dichtbij te zien. Plan ook een vrijblijvende bezichtiging. Wij komen graag bij u langs.
 • Kindvriendelijkheid: kindvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk. Kinderen horen te spelen op gras, dus ook op het kunstgras van Mastergrass.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.