Kunstgras leggen Venlo

Zoekende naar mooi kunstgras in Venlo? Mastergrass zorgt voor kwalitatief kunstgras én snelle service. Binnen 14 dagen leggen wij een gloednieuw kunstgazon in uw tuin. Vraag gratis stalen of een offerte aan bij ons.

Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten omgeving Venlo

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Ervaren kunstgrasleggers

Kunstgras leggen kan niet iedereen, maar onze kunstgrasleggers zorgen ervoor dat uw kunstgazon er stralend bij ligt straks. Dankzij jarenlange ervaring kennen zij de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast krijgt u altijd 10 jaar garantie na het aanleggen van kunstgras in Venlo.

Binnen 14 dagen geregeld

Naast kwalitatief kunstgras aanleggen, zorgen wij ook dat dit binnen 14 dagen gebeurt. Supersnel dus. Wist u dat wij 100m2 kunstgras aanleggen binnen 1 dag? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons. Ook met andere vragen over kunstgras helpen wij u graag verder.

Net echt gras

Het kunstgras van Mastergrass is nauwelijks te onderscheiden van echt gras. Kunstgras is daarom een ideale optie, want u hoeft een stuk minder om te kijken naar uw kunstgazon voor onderhoud. Dat is ideaal, dus vraag vandaag nog gratis stalen kunstgras aan om dit van dichtbij te ervaren.

Diversiteit kunstgras

Wij weten dat ieder mens een andere smaak heeft en dat ziet u terug in ons assortiment kunstgras. Kunstgras leggen wij in Venlo in alle soorten en maten. Afhankelijk van uw voorkeur in prijs, uitstraling en gebruik maakt u de juiste keuze. Kunstgras leggen op het balkon, terras of tuin? Geen probleem, wij regelen het.

Regio Venlo

Wij leggen kunstgras in Nederland en België, dus ook bij u in de regio Venlo. Bent u woonachtig in Boekend, Tegelen, Velden, Grubbenvorst, Baarlo, Maasbree, Belfeld, Sevenum, Belfeld, Lomm, Horst of Hegelsom? Dan leggen wij graag kunstgras bij u thuis. En vergeet niet: wij leveren alleen topkwaliteit kunstgras.

Belangrijk om te weten

Als u voor Mastergrass kiest dan kiest u voor het volgende:

 • Snelheid:binnen 14 dagen is uw kunstgraswens gerealiseerd in Rotterdam.
 • Flexibiliteit: er zijn vier verschillende opties met betrekking tot het leggen van kunstgras. Wilt u zelf veel doen of het overlaten aan onze ervaren kunstgrasleggers? Geef uw wensen door bij ons.
 • Kwaliteit: nepgras moet van kwaliteit zijn en dat verzekeren wij bij Mastergrass. Vergeet niet uw 10 jaar garantie.
 • Diversiteit: wij hebben een breed assortiment kunstgras. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen, zorgen wij voor een prachtige kunstgrasmat in uw tuin, op het balkon of op het terras.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen bekijken: kunstgras kiezen is lastig, dus daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs om advies te geven. Ook bieden wij de mogelijkheid om gratis stalen kunstgras aan te vragen.
 • Kindvriendelijkheid: wij vinden kindvriendelijkheid belangrijk, dus u kunt ervan uitgaan dat ons kunstgras dat ook is.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.