Kunstgras leggen Wijnegem

Mastergrass verzorgt mooi kunstgras in Nederland en België, dus ook in de regio Wijnegem. Wij leggen kunstgras op maat, zodat uw kunstgazon volledig naar smaak is. Schroom niet en neem gerust contact met ons op voor vragen of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Kunstgras projecten

Veelgestelde vragen

 • Grote toepasbaarheid
 • Nooit meer grasmaaien
 • Nooit meer onkruid verwijderen
 • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
 • Kleurvast/uv bestendig
 • Kindvriendelijk
 • Altijd groen
 • Voor ieder budget een keuze
 • Geen allergieën meer
 • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van uw kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 10 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer vast vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kunt u gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald word kunt u de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.


Staal aanvragen

We begrijpen dat het lastig is om te kiezen welk kunstgras het beste bij uw wensen past. Daarom kunt u bij Mastergrass vrijblijvend stalen aanvragen. Klik op onderstaande knop, vul het formulier in en vraag één of meerdere stalen aan. Wij zorgen dat deze kosteloos bij u thuis wordt bezorgd.


Meer weten over kunstgras

Kunstgras Wijnegem van topkwaliteit

Kunstgras van Mastergrass is van goede kwaliteit. Wij garanderen dan ook maar liefst 10 jaar garantie op de aankoop van uw kunstgazon. Onze ervaren kunstgrasleggers van Mastergrass weten als geen ander hoe ze prachtig kunstgras bij u in de tuin leggen. Vraag vandaag nog gratis een offerte of stalen aan om te kijken of ons kunstgras naar uw wens is.

Snelle service

Voor snel een nieuw kunstgazon in Wijnegem bent u bij Mastergrass aan het juiste adres. Wij leggen uw kunstgras namelijk in zeer korte tijd. Binnen 14 dagen is alles geregeld: vanaf het moment van goedkeuring tot aan het nepgras leggen in Wijnegem. In 1 dag leggen onze kunstgrasleggers 100m2 kunstgras bij u in de tuin. Bent u geïnteresseerd? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan.

Typen kunstgras

Iedereen heeft zijn eigen smaak en daar houden wij rekening mee bij Mastergrass. Geef uw voorkeuren aan betreft prijs, ondergrond en uitstraling van het kunstgras en dan spelen wij hierop in. Wij realiseren dan maar al te graag uw gloednieuwe kunstgras in Wijnegem. Bekijk deze pagina om ons volledige assortiment te bekijken.

Kunstgras regio Wijnegem

Wij leggen kunstgras in Nederland én België, dus ook bij u in de regio Wijnegem. Woont u bijvoorbeeld in Eenhoorn, Borsbeek, Wommelgem, Schilde, Schoten, Ranst of List? Geen probleem, want Mastergrass legt ook kunstgras bij u thuis.

Goed om te weten

Kiest u voor Mastergrass, kiest u voor het volgende:

 • Snelheid: binnen 14 dagen heeft u een gloednieuw kunstgazon.
 • Flexibiliteit: u bepaalt zelf de werkwijze van het kunstgras leggen in Wijnegem. Veel zelf doen of alles laten doen door onze kunstgrasleggers. Het kan allemaal bij Mastergrass. Hierin hanteren wij vier opties.
 • Kwaliteit: wij houden van goed kunstgras en daarom leveren wij alleen maar nepgras van topkwaliteit.
 • Diversiteit: kunstgras hebben wij in alle soorten en maten. Geef uw voorkeur door aan ons en wij regelen het kunstgras dat het meest geschikt is voor u.
 • Vrijblijvende bezichtiging en stalen aanvragen: bij Mastergrass is het mogelijk om gratis en vrijblijvend een offerte en stalen aan te vragen. Zo maakt u de beste keuze voor kunstgras in Wijnegem.
 • Kindvriendelijk kunstgras: kindvriendelijkheid vinden wij bij Mastergrass erg belangrijk en daarom kunt u uw kinderen gerust laten spelen op ons nepgras.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.