Kunstgras sport en spel

Wilt u een sport of speeltuin aanleggen in uw tuin dan bent u bij Mastergrass aan het juiste adres.


Meest gekozen kunstgras soorten

sporza groen

sporza

Het type Sporza is het type dat wordt gebruikt in sportscholen. Door de krulvezel is er een goede demping aanwezig in de mat.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²
playa groen

playa

De Playa is een sterk soort kunstgras en is de meest gebruikte soort bij sport en speelvelden. Dit type gras ligt bij alle basisscholen in Nederland.
uitstraling
intensief
€ 19,95 per m²

Wij hebben een breed assortiment aan grasmatten die geschikt zijn voor intensief gebruik. Hierin hebben we ook een uitgebreide keuze aan kleuren. Zo hebben wij voor elke sport de juiste mat ter beschikking. Voor een sport en spel veldje in de tuin adviseren wij altijd vrijblijvend en graag op locatie voor de juiste offerte. Wij werken met gecertificeerde producten zoals valdemping voor de kinderen met verschillende diktes voor de valhoogte.

Verder is de basis laag in uw tuin belangrijk voor de drainage, wanneer wij langskomen voor advies op maat zullen wij monsters uit uw tuin nemen en testen om te bekijken welke onderlaag wij het beste kunnen gebruiken voor de perfecte drainage onderbouw.

Door jarenlange ervaring in de aanleg van sportenvelden voor collega bedrijven zijn wij bij Mastergrass uiterst bekwaam een sportveld aan te leggen. Door de benodigde technieken voor een sportveld toe te passen op particuliere tuinen wordt uw sportveld technisch perfect aangelegd en heeft u daar jaren lang veel plezier van.

Verder werken wij veel voor gemeentes en basisscholen. Hierbij zijn veel eisen voor o.a. valhoogte en veiligheid. Hiervoor hebben wij verschillende gecertificeerde producten zodat er altijd op een aantoonbare, verantwoordelijke & veilige manier gespeeld kan worden.

Voor elke sport is een andere mat het meest geschikt. Wij zullen u adviseren welk type kunstgras het beste bij de sport past.


Advies op maat

Onze kunstgrasspecialisten komen graag bij je langs om je te voorzien van de juiste informatie en verschillende soorten kunstgras.

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs!