Wilt u graag kunstgras op uw terras laten leggen?

Mastergrass realiseert graag binnen 14 dagen een prachtig kunstgazon terras.


Vrijblijvende bezichtiging
Binnen 14 dagen gerealiseerd
10 jaar garantie

Meest gekozen kunstgras soorten

ibiza

De Ibiza is de hoogste kwaliteit die Mastergrass biedt.
uitstraling
intensief
€ 47,50 per m²

dubai

De Dubai heeft een prachtige kleur groen.
uitstraling
intensief
€ 44,95 per m²

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 42,00 per m²

Upgrade van je tuin

Een prachtig kunstgras terras is een echte upgrade van je tuin. En het zorgt er tegelijkertijd voor dat je tuin onderhoudsvriendelijker wordt. Daarmee sla je 2 vliegen in 1 klap. Wat wel belangrijk is, is dat de aanleg op de juiste manier gebeurd. Het laatste waar je op zit te wachten is frustratie omdat het aangelegde kunstgras niet strak erin ligt. Nee je wilt er graag van genieten.

En dat kan dankzij de aanlegservice van Mastergrass. We zorgen ervoor dat er binnen 14 dagen een prachtig kunstgazon op uw terras ligt. En we hebben een uitgebreid assortiment kunstgrassoorten waar u uit kunt kiezen.


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25


Aanlegservice voor terras

Gemak dient de mens. Dat is ook de reden dat veel mensen ervoor kiezen voor onze aanlegservice. Binnen 1 dagen leggen we een prachtige kunstgrasmat op het terras.

We doorlopen 6 stappen om ervoor te zorgen dat dit goed gebeurt. Want het aanleggen van kunstgras lijkt wellicht gemakkelijk, dat is het zeker niet. Het laatste wat je wilt is dat het kunstgras hobbelig wordt of dat het water niet goed wegloopt. Of dat de naden, mocht je meerdere kunstgrasmatten nodig hebben, niet goed aansluiten of loslaten. En je wilt natuurlijk ook dat het er jarenlang mooi uit blijft zien.

Kunstgras stalen aanvragen

Het is natuurlijk best lastig om via een website te bepalen welk type kunstgras u graag op het terras wilt laten leggen. Daarom kunt u bij ons stalen aanvragen of ons langs laten komen voor een bezichtiging. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Want deze hangt niet alleen of van de prijs of het mooiste kunstgras. Nee we kijken ook naar hoe u het terras benut. Wordt het intensief gebruikt of is het vooral esthetisch? Als we daar een goed beeld van hebben kunnen we u het beste adviseren.


Advies op maat

Onze kunstgrasspecialisten komen graag bij je langs om je te voorzien van de juiste informatie en verschillende soorten kunstgras.

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs!