snelle levering
15 jaar garantie

Kunstgras zelf leggen.

Veel mensen kiezen ervoor om kunstgras te laten leggen door een professional. Maar wist je dat ook zelf kan? We nemen je graag mee in het uitgebreide stappenplan en geven antwoord op de vraag: ‘hoe moet ik kunstgras leggen?’.

Toch liever laten leggen? Klik hier!

Kunstgras zelf leggen in 6 stappen.

Zelf kunstgras leggen is dus een mooie klus voor de handige heren en dames onder ons. Met een beetje inzicht en de juiste benodigdheden moet het helemaal goedkomen. Benieuwd naar hoe je dit karwei het beste aanpakt? Bekijk het stappenplan hieronder.

Stalen aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Onze klanten geven ons 5 sterren!

Benieuwd wat ze over ons zeggen? Lees dan onze reviews.

Advies of hulp nodig?

Twijfel je na het lezen van alle stappen om jouw kunstgras zelf te leggen? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het door jou uitgekozen kunstgras te laten leggen door onze specialisten. Voor het aan laten leggen van schitterend kunstgras zijn er 4 verschillende opties mogelijk.

start

Onze werkzaamheden

Wat regelt de klant?

basis

Onze werkzaamheden

Wat regelt de klant?

uitgebreid

Onze werkzaamheden

Wat regelt de klant?

compleet

Onze werkzaamheden

Wat regelt de klant?

Veelgestelde vragen

  • Grote toepasbaarheid
  • Nooit meer grasmaaien
  • Nooit meer onkruid verwijderen
  • Het zwembad kan de hele zomer blijven staan
  • Kleurvast/uv bestendig
  • Kindvriendelijk
  • Altijd groen
  • Voor ieder budget een keuze
  • Geen allergieën meer
  • Geschikt bij trampolines/zwembaden/speeltoestellen

Het aanleggen van joue kunstgrasgazon doen wij vaak in één dag! Dit is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte. Oppervlakten tot 100m² leggen wij in één dag!

Wij werken met Nederlandse producten met 15 jaar garantie op het kunstgras. Dit is enkel op de kleurvastheid en de gaarvastheid. Ook geven wij garantie op alle werkzaamheden die we uitvoeren.

Kunstgras kan perfect rondom een ingebouwd zwembad gelegd worden, hierdoor heb je geen last meer van vies water door aarde of gras en ziet het er altijd netjes uit.
Ook kan je gedurende de zomermaanden een zwembad op het kunstgras plaatsen. Wanneer deze er weer afgehaald wordt, kun je de vezels weer rechtop zetten door met een harde bezem te borstelen.

Er zijn verschillende soorten hoog- en laagpolig gekleurd kunstgras. Gekleurd kunstgras wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan balkons of decoratie.

Heb je persoonlijk advies nodig?

Vraag het Roy!