Over ons.

Op zoek naar kunstgras? Dan ben je bij Mastergrass aan het juiste adres. Of het nu gaat om de aanleg van jouw tuin, balkon of dakterras; voor elke toepassing hebben wij de juiste oplossing.

Mastergrass Nederland is een jong en fris bedrijf met oog op de toekomst wat betreft kunstgras. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijk kunstgras voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en houden ons bezig met de aanleg en verkoop van onder andere kunstgras siertuinen, in- en outdoor sportscholen, basisscholen, speeltuinen, dakterrassen en internationale sportvelden.

Wij leveren enkel kunstgras van de allerbeste en hoogwaardigste kwaliteitsproducten voor particulier gebruik. Via ons assortiment kan je de verschillende kwaliteiten die wij ter beschikking hebben bekijken. Voor elk doeleinde zijn er diverse soorten waar je uit kunt kiezen.

Het doel van Mastergrass is om de klant te ontzorgen door hen het totaalplaatje te leveren. Heb je een tuin waar enorm veel aan moet gebeuren en heb je geen zin om hiervoor meerdere bedrijven in te schakelen? Van onderbouw en egaliseren tot het aanleggen van het kunstgras is Mastergrass jouw totale leverancier en aanlegploeg.  

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Daarom kies je voor Mastergrass.

Onze aanlegservice

Kunstgras: hét ideale product voor wie wil genieten van een strak, nét echt gazon, en daar het liefst zo min mogelijk omkijken naar heeft. Alleen kunstgras kopen zorgt er nog niet voor dat je kunt gaan genieten. Dat is ook de reden dat je bij Mastergrass niet alleen een mooie kunstgrasmat kunt kopen maar ook kunt laten leggen. Dat is de aanlegservice van Mastergrass. 

We zorgen ervoor dat we binnen 14 dagen een prachtig kunstgazon realiseren in jouw tuin, terras of balkon. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk ons assortiment.

Bij Mastergrass helpen we jou graag bij het maken van deze keuze. Dankzij onze jarenlange ervaring met het verkopen én leggen van kunstgras, behoren wij inmiddels tot de kunstgrasspecialisten van Nederland. We weten precies wat er komt kijken bij de realisatie van een mooie, natuurlijk ogende grasmat, en delen onze kennis natuurlijk graag met jou. Ons bedrijf is gevestigd in het Brabantse Oss, maar ons werkgebied verspreidt zich over heel Nederland en zelfs een groot deel van België. Dus ben je op zoek naar een kunstgras bedrijf in Nederland of België? Schroom niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Met welk doel je het kunstgras ook koopt en of je het nu wilt laten leggen of daar liever zelf mee aan de slag gaat, er komt altijd een stukje maatwerk kijken bij de aanschaf van dit product. Dat de hoeveelheid die je koopt moet worden afgestemd op de grootte van het oppervlakte, is vanzelfsprekend. In die zin wordt het kunstgras dus altijd op maat gemaakt. Maar wat we bij Mastergrass écht verstaan onder kunstgras op maat, is het vrijblijvende advies dat onze kunstgrasspecialisten jou met veel passie en plezier geven. In ons advies nemen we alle belangrijke factoren mee die ervoor zorgen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van jouw nieuwe gazon. En op het moment dat je de beslissing hebt genomen om een mooi, natuurlijk ogend kunstgazon te laten leggen dan wil je ook dat het zo snel mogelijk gerealiseerd wordt. Zonder al te veel rompslomp. Dan is het fijn om te weten dat we projecten tot 100 m2 binnen 1 dag realiseren.

Heb je persoonlijk advies nodig?

Vraag het Niels!