Over ons

Op zoek naar kunstgras? Dan bent u bij Mastergrass aan het juiste adres. Of het nu gaat om de aanleg van uw tuin, balkon of dakterras; voor elke toepassing hebben wij de juiste oplossing.

Mastergrass Nederland is een jong en fris bedrijf met oog op de toekomst wat betreft kunstgras. Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijk kunstgras voor zowel de zakelijke particuliere markt en houden ons bezig met de aanleg en verkoop van onder andere kunstgras siertuinen, in- en outdoor sportscholen, basisscholen, speeltuinen, dakterrassen en internationale sportvelden.

Wij leveren enkel kunstgras van de allerbeste en hoogwaardigste kwaliteitsproducten voor particulier gebruik. Via ons assortiment kunt u de verschillende kwaliteiten die wij ter beschikking hebben bekijken. Voor elk doeleinde zijn er diverse soorten waar u uit kunt kiezen.

Het doel van Mastergrass is om de klant te ontzorgen door hen het totaalplaatje te leveren. Heeft u een tuin waar enorm veel aan moet gebeuren en heeft u geen zin om hiervoor meerdere bedrijven in te schakelen? Van onderbouw en egaliseren tot het aanleggen van het kunstgras is Mastergrass uw totale leverancier en aanlegploeg.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar wat het kost om uw tuin om te laten toveren tot een schitterende tuin met natuurlijk kunstgras? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsindicatie.

Via bovenstaande button “offerte aanvragen” kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer u het offerteformulier heeft verstuurd, streven wij ernaar om u binnen 2 werkdagen een prijsindicatie te geven. Ook komt geheel vrijblijvend één van onze specialisten uw tuin inmeten voor een preciezere indicatie van de totaalprijs.

Mastergrass streeft ernaar om binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw goedgekeurde offerte te kunnen starten met de aanleg. Wij beschikken over een breed team van ervaren en deskundige kunstgrasleggers waarmee de meest unieke projecten gerealiseerd kunnen worden. Een groot voordeel is dat er geen derde partijen aan te pas hoeven komen en alles wordt gefactureerd via één overzichtelijke factuur.

Mastergrass beschikt tevens over een speciaal team dat zich volledig richt op de aanleg van kunstgras in sportscholen. De aanleg in sportscholen zijn exclusieve projecten waar nauwkeurigheid en vakmanschap voor nodig is. De afgelopen jaren hebben wij ons op dit gebied gefocust, waardoor wij beschikken over veel ervaring en specialisatie en de meest complexe en unieke projecten kunnen realiseren. Bent u eigenaar van een sportschool en wilt u bijvoorbeeld een extra buiten-gym voor meer sport ruimte? Ook hierbij kan Mastergrass u van dienst zijn.

Advies op maat

Onze kunstgrasspecialisten komen graag bij je langs om je te voorzien van de juiste informatie en verschillende soorten kunstgras.

Wij komen graag vrijblijvend bij je langs!