Kunstgrasproject in Almere

De kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Almere om te doen wat ze het liefste doen: kunstgras leggen. Deze keer bij de familie Ronbout en het resultaat mag er zeker zijn, zoals je ook ziet op de foto hierboven. Lees hieronder meer over het kunstgrasproject van de familie Ronbout.

De familie Ronbout uit Almere koos voor het kunstgrassoort ‘London’. Dit kunstgrassoort is het meest innovatieve kunstgras uit onze collectie. Het heeft namelijk een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel. De familie is er in ieder geval erg blij mee, want ze lieten ons het volgende weten: “We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat.”

De familie Ronbout koos voor het ‘complete pakket’. Dit houdt in dat onze kunstgrasleggers alles van het begin tot eind voor je regelen. Dat is ideaal dus. Uiteindelijk ligt er nu 42m2 mooi kunstgras in de tuin, zoals je ook ziet op de foto hierboven. Kunstgras om de trampoline is natuurlijk ideaal. Zo kan er flink op gespeeld worden, zonder het gras eronder lijdt.

Overweeg je ook kunstgras of heb je er nog vragen over? Laat het ons gerust weten. Bij ons is het ook mogelijk om gratis stalen opgestuurd te krijgen of vrijblijvend een offerte aan te vragen.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25