Kunstgrasproject in Amersfoort

De familie Van Westrik uit Amersfoort trok Mastergrass aan de mouw voor het leggen van kunstgras. Voor kunstgras ben je bij ons aan het juiste adres natuurlijk, dus wij hebben in korte tijd bij deze familie kunstgras gelegd. Lees verder voor meer informatie over dit project.

De familie Van Westrik koos een populaire kunstgrassoort bij Mastergrass, namelijk de ‘Londen’. Dit kunstgras was ideaal voor in deze mooie tuin, zoals je kunt zien op de foto’s op deze pagina. Onze kunstgrasleggers hebben met veel plezier 30m2 kunstgras gelegd in de tuin van de familie Van Westrik. De familie koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat onze kunstgrasleggers van het begin tot het eind alles geregeld hebben. Dit pakket wordt overigens het meest gekozen door klanten.

Het resultaat mag er wezen, want de familie van Westrik is zeer tevreden over hun nieuwe kunstgazon. Dit lieten zij aan ons weten: “De tuin is heel mooi geworden, mijn complimenten.” Is kunstgras laten leggen ook iets voor jou? Bekijk eens de foto op deze pagina om te bewonderen hoe ‘echt’ dit gras is. Daarnaast is kunstgras ideaal, omdat je het onderhoud ervan minimaal is. Dat is dus zeker het overwegen waard. Heb je vragen over het leggen van kunstgras bij Mastergrass? Neem gerust contact op met ons.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25