Kunstgrasproject in Den Bosch

Ben je op zoek naar gras dat weinig onderhoud nodig heeft en dat je tuin nét iets opfleurt? Dan is kunstgras de ideale oplossing. Daar dacht Maya Siwaletti uit Den Bosch hetzelfde over. Benieuwd naar haar ervaring met Mastergrass? Lees dan snel verder.

Onze ervaren kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Den Bosch om de tuin van Maya Siwaletti te voorzien van 24m2 kunstgras. En dat is gelukt! Haar tuin ziet er fantastisch uit, zoals je ziet op de foto hierboven. Maya koos voor het kunstgrassoort Bali uit onze collectie. Daarnaast koos ze voor het complete pakket, net als veel andere klanten van Mastergrass. Dit houdt in dat alles voor je geregeld wordt.

Het resultaat mag er wezen. De tuin van Maya ziet er weer stralend uit en gelukkig is ze er zelf ook blij mee. “Ik ben superblij met het resultaat. Erg hard gewerkt, mijn complimenten hoor!” Ben je nu nieuwsgierig geworden naar onze kunstgrasmogelijkheden? Kijk gerust eens verder op onze website. Kunstgras is ideaal als je zo min mogelijk onderhoud wil. Wij realiseren in de regio Den Bosch binnen 14 dagen kunstgras bij je thuis. Vraag ook vrijblijvend een offerte aan bij ons.

kunstgras bali

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 38,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25