Kunstgras in Almere

Een prachtig project gerealiseerd in het voorjaar van 2020 in het mooie Almere.

De klant had last van engerlingen waardoor zijn natuurgras niet goed groeide en overal kale plekken zichtbaar waren. Hierdoor was kunstgras de perfecte oplossing.

De wens van de klant was het gehele project ontzorgen en alles duidelijk vermelden op  factuur van een bedrijf. De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor echt natuurgras.

Wij kozen daarom voor de London, deze 47 mm hoge mat is het meest innovatieve product van Mastergrass en heeft door de nieuwe steektechniek een twist in de vezel. De mat heeft daardoor geen vleugrichting en ziet er van elke kant er even mooi uit.

Omdat de klant compleet ontzorgd wilde worden hebben wij onze aanlegservice compleet aangeboden. Dit begint bij het verwijderen van gras, bestaande onderbouw aanbrengen tot het installeren van kunstgras. Maar liefst 65 m2 totaal.

Zoals je ziet op de foto heeft dit gras als eindresultaat een erg natuurlijke uitstraling en zijn de naden volstrekt onzichtbaar. De klant was erg tevreden met het eindresultaat en raadt ons overal aan.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten

Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25