Kunstgras in Apeldoorn

In Mei 2020 hebben wij dit prachtige project geinstalleerd in Apeldoorn.

De tuin was slecht onderhouden en de eigenaren hadden geen tijd om het natuur gras goed bij te houden. Ze hebben 2 jonge kinderen die veel buiten in de tuin aan het spelen zijn. Door de trampoline waren er veel kale plekken rondom te vinden.

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van kan worden gemaakt. Daarom hebben we de London geïnstalleerd. Deze heeft de hoogste sierwaarde en door de ondersteunende vezels is dit type kunstgras zeer geschikt voor intensief gebruik rondom trampolines.

Ook onze onderbouw is uitermate geschikt voor spelende kinderen door het betonpuin/menggranulaat wat wij aanbrengen. Hiervan wordt de toplaag hard en krijg je bij intensief spelen geen last van deuken in de onderbouw. Doordat er 15 kg per m2 infill zand in het gras gaat heeft het gras meer body.

Bij deze tuin is de complete aanlegservice door Mastergrass uitgevoerd. Bestaand gras hebben we verwijderd en alles aangevuld voor een stabiele onderbouw. Daarna hebben we het kunstgras aangelegd en netjes afgewerkt. Ook hebben wij 25 betonbandjes geïnstalleerd/geplaatst langs de hegjes zodat het kunstgras goed opgesloten is en niet bevuild kan worden door het zand in de bosjes.

We hebben in totaliteit 55 m2 kunstgras geïnstalleerd. De klant was zeer tevreden met de nieuwe tuin en zouden ons aanbevelen aan vrienden en familie.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten

Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25