Kunstgrasproject in Berghem

De familie Moonen uit Berghem wilde graag kunstgras in hun prachtige tuin, dus dat heeft Mastergrass uiteraard geregeld. Zij kozen voor het ‘complete pakket’. Wat dit inhoudt, lees je hieronder.

Mastergrass vertrok naar Berghem om de tuin van de familie Moonen onder handen te nemen. En met resultaat, want de familie was er zeer over te spreken. “De tuin is prachtig geworden, echt vakmanschap.” Hoe het er uitziet, zie je op de foto hierboven.

De tuin is nu voorzien van 125m2 kunstgras van de kunstgrassoort ‘Bali’. Dit kunstgras is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken. De familie Moonen koos daarnaast voor het ‘complete pakket’. Dit houdt in dat onze kunstgrasleggers alles van het begin tot het einde voor je regelen. Zelf hoef je dus niets te doen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor het pakket ‘start’, ‘basis’ of ‘uitgebreid’. Welk pakket het meest geschikt is, is afhankelijk van de prijs, toepassing en eigen voorkeuren.

Kunstgras in de tuin met een zwembad is ideaal, omdat je niet bang hoeft te zijn voor modder of verkleuring van het gras. Daarnaast blijft het er altijd mooi uitzien en is het zacht aan de voeten. Wil je meer informatie over het kopen en laten leggen van kunstgras? Neem contact op met ons.

kunstgras bali

bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.
uitstraling
intensief
€ 38,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25