Kunstgrasproject in Culemborg

Mastergrass heeft ook in Culemborg mogen doen wat we het liefste doen: kunstgras leggen. De familie Heikamp was zeer te spreken over hun nieuwe kunstgazon. “Ik ben er erg blij mee, het is echt een stuk beter geworden dan het was!”

Onze kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Culemborg om 22m2 kunstgras te leggen in de mooie tuin van de familie Heikamp. Hun voorkeur ging uit naar kunstgrassoort ‘Amsterdam’. Een zeer goede keuze, zoals je ziet op de foto hierboven. Een deel van de tuin is voorzien van kunstgras, zodat de gehele look een upgrade krijgt. Gelukkig was de familie zelf ook tevreden over het eindresultaat, want voor we weer vertrokken werd het volgende tegen ons gezegd: “Ik ben er erg blij mee, het is echt een stuk beter dan dat het was!”

De familie Heikamp koos voor het complete pakket en dat houdt in dat onze kunstgrasleggers alles voor je regelen, zodat je zelf op je luie stoel kan blijven zitten. Dit is overigens de populairste keuze onder onze klanten. Denk je er ook over na om kunstgras te laten leggen? Een groot voordeel is dat het onderhoud minimaal is, zodat je nauwelijks naar je kunstgazon hoeft om te kijken. Ideaal toch? Laat het ons gerust weten als je vragen hebt.

kunstgras amsterdam

amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.
uitstraling
intensief
€ 27,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25