Kunstgrasproject in Egchel

Ves Reynders wilde zijn tuin upgraden met kunstgras en koos voor kunstgras van Mastergrass. Het resultaat mag er zeker wezen. Lees hieronder meer over het kunstgrasproject van Ves.

Onze kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Egchel om de mooie tuin van Ves Reynders nóg mooier te maken met kunstgras. Kunstgras is ideaal als je weinig onderhoud wil hebben aan je gazon, last hebt van pollen in de lucht en wil dat het gras jarenlang meegaat. Het kunstgras van Mastergrass is ook nog eens nauwelijks van ‘echt’ gras te onderscheiden.

Ves koos voor het kunstgrassoort London uit ons assortiment. Dit is een van de populaire kunstgrassoorten die wij aanbieden bij Mastergrass. Dit is een innovatief product met een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel. Kunstgras met een zeer mooie uitstraling! In de tuin van Ves ligt nu maar liefst 80m2.

Bij Mastergrass kies je uit verschillende pakketten voor het aanleggen van kunstgras. Het is mogelijk dat wij alleen het kunstgras leveren, zodat je zelf de rest doet. Onze kunstgrasleggers doen het ook graag voor je en hierin hanteren we vier opties. Van veel zelf doen tot de werkzaamheden laten doen door onze kunstgrasleggers. Ves koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat hij alleen moest zorgen voor een doorgang naar de tuin van minimaal 90 centimeter en oude gazon weg moest werken. De rest heeft Mastergrass voor hem geregeld.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25