Kunstgrasproject in Geldrop

Bij familie Hoof uit Geldrop ligt een mooi stuk kunstgras in de tuin. Dat hebben de kunstgrasleggers van Mastergrass weer mooi voor elkaar. Ook de familie is tevreden met het eindresultaat: “Supertevreden met het resultaat. Echt vakwerk!”

Kunstgras in de tuin is een uitkomst als je weinig onderhoud wil hebben aan je gazon, maar tegelijk wil dat het er lang mooi uit blijft zien. Dat dacht de familie Hoof ook, dus met veel plezier vertrokken onze kunstgrasleggers naar Geldrop.

De familie Hoof koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles wordt geregeld door Mastergrass. Zelfs je oude gazon werken wij voor je weg. Hiernaast hanteren wij nog een aantal opties betreft het aanleggen van kunstgras. Dit is afhankelijk van je eigen wensen, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Mastergrass heeft het kunstgrassoort London gelegd bij de familie in Geldrop. Dit is een innovatief en populair kunstgrassoort uit onze collectie. Klik hier om ons gehele assortiment te bekijken.

Gelukkig was de familie Hoof te spreken over het nieuwe kunstgazon. Zij vertelde ons namelijk het volgende: “Supertevreden met het resultaat. Echt vakwerk!” Dat vinden wij van Mastergrass natuurlijk fijn om te horen. Overweeg je zelf ook om kunstgras in je tuin te leggen? Wij leggen vaak kunstgras in de regio Eindhoven. Bekijk eens onze website of neem contact op met ons.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25