Kunstgras in Groesbeek

Deze voortuin hebben wij gerealiseerd in Groesbeek. Dit is een perfect voorbeeld om toch een beetje groen te creëren in je tuin.

De klant wilde graag een volle uitstraling. Na het zien van de diversen stalen kunstgras was de klant meteen verkocht en koos hij voor de London.

In deze tuin hebben wij ons aanleg pakket uitgebreid aangeboden. Het was een nieuwbouw tuin dus echt gras verwijderen was niet van toepassing, wel koos de klant voor een stabiele onderlaag van menggranulaat omdat hij 2 kinderen heeft en er veel op gespeeld zou worden.

Het was dus belangrijk dat de onderbouw altijd strak en mooi zou blijven. Zoals je kunt zien op de foto is het met 22 m2 geen grote oppervlakte maar is het een mooi geheel geworden door de London.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten

Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25