Kunstgrasproject in Helmond

In Helmond heeft Mastergrass een tuin voorzien van mooi kunstgras. Deze keer klopte ze aan bij Nicky Holsken om hem vervolgens achter te laten met een nieuw kunstgazon. “We zijn supertevreden met het eindresultaat.”

40m2 van het kunstgrassoort London ligt nu in de tuin van Nicky Holsken. Bij Mastergrass hebben we een breed assortiment en het kunstgrassoort London valt bij vele klanten in de smaak door de uitstraling en stevigheid. Meer weten? Bekijk hier ons assortiment.

Bij Mastergrass hanteren we een aantal opties voor het leggen van kunstgras. Dit is afhankelijk van je eigen voorkeuren. Wil je veel zelf doen of laat je het werk liever over aan onze ervaren kunstgrasleggers? Geef je voorkeur aan en wij regelen het. Nicky koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de klant zorgt voor het gereedmaken van de tuin en een doorgang naar de tuin van 90 centimeter. De rest doet Mastergrass voor je.

De kinderen van Nicky kunnen nu volop spelen op hun gloednieuwe kunstgras. Ideaal, want ons kunstgras is gemaakt om erop te ravotten. Kindvriendelijkheid vinden wij namelijk erg belangrijk.

Overweeg je om kunstgras aan te leggen in je tuin? Vraag gratis stalen of een offerte aan. Voor verdere vragen staan we je graag te woord.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25