Kunstgras in Helmond

Deze tuin was een speelplek voor de kids en er werd veel in de avond buiten gezeten met vrienden en familie.

Midden in het seizoen hebben wij deze tuin gerealiseerd in Helmond. Doordat beide eigenaren erg druk zijn met hun werk en ze geen tijd hebben om de tuin te onderhouden wilden ze graag voorzien worden van kunstgras.

Het huidige gras was 150 m2 en moest helemaal voorzien worden van kunstgras. Het echte gras lag strak tegen de beplanting dus wilde meneer een afscheiding hebben van kunstgras naar beplanting, daar hebben we ecoborder kantopsluiting voor gebruikt. Dit hebben we gedaan omdat er rondingen zaten in de beplanting en met deze kantoplsuiting wordt deze het mooist en het strakst.

De eigenaar heeft gekozen voor de Tokio van Mastergrass. Deze mat heeft een steekhoogte van 50 mm en is erg natuurlijk. De klant had veel donkere elementen in de tuin en dit licht gekleurde kunstgras sprong er mooi uit.

Wij hebben ons totaal aanlegpakket aangeboden, zo werden alle werkzaamheden verricht van afgraven tot aanvullen mengranulaat tot de afwerking van het kunstgras. Als je kijkt naar het eindresultaat dan springt deze kunstgras mat er goed uit door zijn felle kleuren.

De reactie van de klant was wederom erg goed en hij was er super tevreden mee. Ook hebben wij de klant een onderhoudsborstel gegeven omdat er veel m2 aangelegd zijn in deze tuin. Zo kan hij zijn tuin goed bijhouden en de vezelfs weer mooi schoon en omhoog borstelen indien nodig.

kunstgras tokio

tokio

Door de combinatie van een rechte vezel met een bruine gekrulde vezel krijgt de Tokio een natuurlijke uitstraling.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten

Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25