Kunstgrasproject in Huissen

Bij de familie van Arckel in Huissen is de tuin voorzien van prachtig kunstgras. Onze kunstgrasleggers hebben hier met veel plezier gewerkt. Meer weten over dit project? Lees alles hieronder.

Als je veel last hebt van pollen in de lucht of een hekel hebt aan onkruid op je gazon, dan is kunstgras een perfecte oplossing. Dat dacht de familie van Arckel uit Huissen ook, dus zij lieten onze kunstgrasleggers maar liefst 50m2 kunstgras leggen bij hen in de tuin. Ze kozen voor het kunstgrassoort London. Dit is een populaire uit onze collectie. Het is stevig en heeft een mooie uitstraling.

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Wil je zelf veel werk doen of laat je het liever doen door onze kunstgrasleggers? Wat jouw voorkeur ook is, wij passen ons daarop aan. De familie van Arckel koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat ze alleen maar hoefde te zorgen voor een doorgang in de tuin van 90 centimeter.

De familie is erg blij met hun gloednieuwe kunstgras. “We zijn erg tevreden met het eindresultaat. De tuin is prachtig geworden.” Van tevreden klanten krijgen wij ook een grote glimlach op ons gezicht.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25