Kunstgrasproject in Loosdrecht

Erik uit Loosdrecht was toe aan wat anders en koos voor kunstgras van Mastergrass. Niet zomaar groen kunstgras, maar ook nog eens in een hippe kleur. Benieuwd naar dit project in Loosdrecht? Lees dan snel verder.

Niet groen, maar antraciet is de kleur van het gras van Erik uit Loosdrecht. Onze kunstgrasleggers hebben met veel plezier 80m2 van dit mooie kunstgras gelegd. Ben je benieuwd welke kunstgrassoorten wij aanbieden? Bekijk dan deze pagina. Er zit vast iets tussen wat jouw wensen vervult.

Erik koos voor het start pakket. Dit houdt in dat hij zelf de ondergrond klaar moest maken voor gebruik, zoals zorgen voor een vlakke ondergrond. De rest is geregeld door Mastergrass. Hierin hanteren we vier opties. Van veel zelf doen tot het werk laten doen door onze kunstgrasleggers. Wij voorzien je graag van meer informatie.

Erik is erg blij met zijn nieuwe kunstgazon. Ook was hij zeer tevreden over de kleur. Een keer wat anders dan groen en het resultaat mag er zeker zijn. Overweeg je ook om kunstgras aan te laten leggen? Neem gerust contact op met ons.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25