Kunstgrasproject in Oss

Onze kunstgrasleggers vertrokken met veel plezier naar Oss om de familie Boeijen te verblijden met een nieuw stuk kunstgras in de tuin. De familie is ontzettend tevreden met het resultaat en lieten ons na afloop het volgende weten: “Superblij met de aanleg. Dit maakt de tuin echt af!”

In de tuin van de familie Boeijen ligt nu 12m2 kunstgras van het kunstgrassoort London. Dit is populair kunstgras uit onze collectie. De uitstraling is super en het kan tegen een stootje. Benieuwd welke soorten we nog meer aanbieden? Bekijk ze allemaal. Er zit vast iets tussen wat naar jouw wens is.

De familie Boeijen koos voor het basispakket. Dit houdt in dat je zelf het zandbed moet verdelen over het oppervlak en de kantopsluiting moet regelen. De rest doet Mastergrass voor je. We hanteren vier opties betreft het leggen van kunstgras. Dit is afhankelijk van je eigen voorkeuren. Veel zelf doen of het laten doen. Heb je nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met ons.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25