Kunstgrasproject in Roosendaal

Hamid uit Roosendaal wilde graag kunstgras in zijn voortuin. Geen probleem, dat regelt Mastergrass. De klant was er erg te spreken over het resultaat. Lees hieronder onder andere voor welk kunstgras Hamid heeft gekozen.

Vind je echt gras niet ideaal door het onderhoud dat je ermee hebt of vind je kunstgras gewoon mooier? Dan regelt Mastergrass graag voor jou kunstgras in de tuin. Dit deden we ook voor Hamid uit Roosendaal. In zijn tuin ligt nu maar liefst 40m2 kunstgras en hij is gelukkig superblij met het resultaat.

Hamid koos voor het kunstgrassoort Amsterdam. Dit kunstgras oogt erg natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels. Benieuwd naar wat we nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk dan deze pagina. Voor elk wat wils.

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Wil je veel zelf doen of alles laten doen door onze kunstgrasleggers? Laat het ons weten, want dan kijken we samen naar welk pakket het beste bij jouw wensen past. Hamid koos voor het complete pakket.

Denk je erover om kunstgras nemen? Bekijk gerust eens onze website om inspiratie op te doen. Wij sturen je ook graag vrijblijvend een offerte of stalen. Laat het ons weten, want wij helpen je graag. Wellicht dat we ook snel bij je op de stoep staan in Roosendaal om kunstgras te leggen.

kunstgras amsterdam

amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.
uitstraling
intensief
€ 27,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25