Kunstgrasproject in Uden

Familie Gorp heeft het kunstgrassoort Java van Mastergrass in de tuin laten leggen. Ideaal als je weinig onderhoud wil én wil dat je gras er stralend bij ligt. Lees hieronder meer over het kunstgrassoort Java en of de familie blij is met het resultaat.

De tuin van de familie Gorp ligt er stralend bij dankzij het kunstgrassoort Java. Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is het erg sterk. Zeer geschikt kunstgras voor vele toepassingen. Klik hier om ons volledige assortiment te bekijken.

Onze kunstgrasleggers hebben 120m2 kunstgras bij de familie Gorp in de tuin gelegd. Ze hebben gekozen voor het complete pakket. Bijna alles wordt dan door Mastergrass geregeld. Wil je liever zelf veel doen? Geen probleem, wij bieden verschillende pakketten aan. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent het leggen van kunstgras op onze website.

De familie uit Uden is gelukkig te spreken over het resultaat bij ze in de tuin. Ze lieten ons het volgende weten na afloop: “Blij met het goede werk dat geleverd is!” Dat horen we natuurlijk het liefste. Ook kunstgras laten leggen in Uden?

kunstgras java

java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.
uitstraling
intensief
€ 27,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten met type Java


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25