Kunstgrasproject in Utrecht

In Utrecht heeft de tuin van Dubach een make-over gekregen en het resultaat is mooi. Hij is er dan ook erg blij mee. Benieuwd naar de voor en na foto van zijn tuin? Lees dan snel verder.

Ben je toe aan iets anders of heb je een hekel aan de tuin onderhouden? Dan is kunstgras een zeer geschikte oplossing. Dat dacht Dubach ook en daarom schakelde hij Mastergrass in. Bekijk hierboven hoe de tuin vóór ons bezoek er uitzag en hoe het er nu uitziet. Dubach is erg tevreden: “Heel erg mooi gemaakt!”

Dubach koos voor het kunstgrassoort London. Dit een innovatief kunstgras met een prachtige uitstraling. Er ligt maar liefst 35m2 van dit kunstgras bij hem in de tuin. Bekijk meer kunstgrassoorten uit onze collectie op deze pagina. De klant koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat bijna alles door onze kunstgrasleggers wordt geregeld. Hierin hanteren wij vier opties. Van veel zelf doen tot alles laten doen door Mastergrass. Net wat je zelf fijn vindt.

Interesse in kunstgras of heb je nog vragen over kunstgras leggen? Neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om vrijblijvend stalen of een offerte aan te vragen.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25