Kunstgrasproject in Vlijmen

Bij de familie Van de Sloot in Vlijmen ligt nu een prachtig stuk kunstgras dankzij Mastergrass. De familie is er zelf gelukkig ook over te spreken: “Blij met het eindresultaat, super bedankt!” Lees hieronder meer over dit kunstgrasproject.

Bij de familie Van de Sloot uit Vlijmen werd het tijd om de tuin een upgrade te geven door kunstgras aan te leggen. Dat is een slim idee, want kunstgras blijft lang mooi en hoeft nauwelijks onderhouden te worden. Dankzij het ruime assortiment van Mastergrass is er altijd kunstgras dat bij je in de smaak valt.

Bij de familie Van de Sloot viel het kunstgrassoort Amsterdam in de smaak. Dit kunstgras oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels. Meer weten over dit kunstgrassoort? Bekijk dan deze pagina.

Bij Mastergrass heb je zelf in de hand hoe het kunstgras wordt aangelegd. Ga je zelf de handen uit de mouwen steken of laat je het over aan onze kunstgrasleggers? Alles is mogelijk bij ons. De familie Van de Sloot koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat Mastergrass alles van begin tot eind heeft regelt. Heb je nog vragen over het leggen van kunstgras? Neem gerust contact op met ons. Wij komen zeer regelmatig kunstgras leggen in Den Bosch en omgeving.

kunstgras amsterdam

amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.
uitstraling
intensief
€ 27,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25