Kunstgrasproject in Veghel

In Veghel bij de familie van Uden is de loungehoek aangekleed met een mooi stuk kunstgras op de vloer. Ook de familie is blij met het resultaat. Benieuwd naar dit kunstgrasproject in Veghel? Lees dan verder.

Bij de familie van Uden uit Veghel is 12m2 kunstgras van het kunstgrassoort Sporza gelegd. Dit is een kunstgrassoort dat vaak wordt gebruikt in sportscholen. Door de krulvezel is er een goede demping aanwezig in de mat. De familie is erg blij met het kunstgras. “Toch de juiste mat gekozen, yes!”

De familie van Uden koos voor het startpakket. Dit houdt in dat de klant voor een vlakke ondergrond zorgt en dat onze kunstgrasleggers het kunstgras verder aanleggen. Wij hanteren verschillende opties betreft het aanleggen van kunstgras. Zelf de handen uit de mouwen steken of het werk laten doen door onze kunstgrasleggers. Bekijk op deze pagina welke opties wij precies hanteren: https://mastergrass.nl/kunstgras-leggen/

Ons kunstgras is nauwelijks te onderscheiden van ‘echt’ gras en brengt veel voordelen met zich mee. Je hoeft het bijvoorbeeld niet meer te besproeien of gras te maaien. Ook van pollen in de lucht heb je geen last meer. Een ideale optie dus. Meer weten over kunstgras of het aanleggen hiervan? Neem dan gerust contact op met ons. Goed om te weten: wij leggen binnen 14 dagen kunstgras.

sporza groen

sporza

Het type Sporza is het type dat wordt gebruikt in sportscholen. Door de krulvezel is er een goede demping aanwezig in de mat.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten met type Java


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25