Kunstgrasproject in Oss

De familie Dirk uit Oss was toe aan iets anders in hun tuin en koos voor het aanleggen van een stuk kunstgras van Mastergrass. Goede keuze, want in korte tijd hebben wij deze klus geklaard. “We zijn er superblij mee!”

In de tuin van de familie Dirk heeft Mastergrass met veel plezier 12m2 kunstgras gelegd. De familie koos voor het kunstgrassoort ‘London’, een populaire uit onze collectie. Door ons is het ‘start pakket’ uitgevoerd. Dit houdt in dat de klant zorgt voor een vlakke ondergrond en dat wij de rest regelen.

Kunstgras is zeker het overwegen waard. Het onderhoud is minimaal, je hebt nooit meer last van pollen in de lucht en het gras blijft jarenlang mooi. De familie Dirk heeft zeker geen spijt van het aanleggen van kunstgras. Zij lieten ons na afloop het volgende weten: “We zijn er superblij mee!” En dan zijn wij natuurlijk ook blij.

Overweeg jij ook om kunstgras aan te laten leggen? Bekijk de afbeelding hierboven eens voor meer inspiratie. Voor vragen, ben je vrij om contact op te nemen met ons. Het is ook mogelijk om gratis stalen aan te vragen. Deze krijg je deze geheel gratis thuis opgestuurd.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25